Teszveszes Anyukák! Ti mit csináltok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Árulok a teszveszen egy bútort... 1 ft-ra tettem fel,de adtam meg minimálárat.Most érdeklődnek mennyi a minimálár... De én ezt nem szívesen árulnám el,hiszen ennek éppen az a lényege nem?!Ti mit csináltok ilyen esetben?Mert ha eláruljátok,akkor annál az összegnél gondolom egy forinttal se fizetnek többet...Akkor meg semmi értelme így hirdetést feltenni,hogy licitáljanak rá,hanem akkor fix összegre kell tenni és kész.2010. szept. 9. 10:34
1/5 anonim válasza:
Írd azt, hogy nem szívesen árulnád el. de mondjon ő egy árat.neki mennyit érne. talán megegyezhettek.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én olyankor azt írtam, hogy kíváncsi lennék, hogy ki mennyit ad érte, ezért nem mondanám meg mennyi a minimál ár. Ha nem megy el, akkor tudok mihez viszonyítani, hogy legközelebb tuti legyen rá vevő.
3/5 anonim válasza:
En a minimalarat mindig publikalom.
Hogy miert?
Azert mert nekem a minimal ar az, ami alatt nem adom el a dolgot, viszont azert az osszegert mar szivesen valok meg tole. Lenyegeben ez lenne a fix aram is. De azert rakok hozza licitet is, ha nagyon kelendo dologrol van szo, mert igy a minimalar fole is szoktak licitalgatni es szinte mindig tobbert kelnek el a dolgok.
Nekem ez a modszer bejott. Ha alacsonynak erzed a minimalarat, akkor emeld meg, max ha nem megy el ugy, akkor a kovetkezo korben alacsonyabbat adsz meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. szept. 9. 23:10
5/5 anonim válasza:
Egyetértek 11:57-el! Én is így szoktam. Szerintem is mondd meg nyugodtan, hisz lehet ő annyiért megvenné, más meg nem is fog licitálni rá, mert nem tudja, hogy meddig szökhetnek az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!