Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltatok akkor, amikor...

Mit csináltatok akkor, amikor szülés után nem volt kedvetek/fáradtak voltatok a szexhez? Tettetek valahogy a párod kedvére?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

Én szívesen kényeztetem, ha nekem nincs kedvem/nem tudok vagy nem lehet szexelni szülés előtt, után. Nekem jól esik örömet okozni neki akkor is, ha én nem élvezhetek el. Ez nekem nem áldozat, megalázkodás vagy "asszonyi kötelesség". Hozzáteszem, nyilván élvezi, de inkább kivár ilyenkor ő is, mert jobban szereti, ha együtt vagyunk. De én szívesen kezdeményezek, ha tudom, hogy egy ideig még nem lesz lehetőség összebújásra.

A nem kívánós részhez nem tudok hozzászólni, mi a letelt 6 hét után pár nappal együtt voltunk, utána is rendszeresen. Most közel vagyok a második szüléshez, kevesebbet vagyunk együtt, mint terhesség előtt, de ez a mindennapi fáradtság miatt van leginkább.

2022. jan. 12. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Nincs ilyen, a 6 hetet kivártuk természetesen
2022. jan. 13. 00:48
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Ha a házasság egyben maradása attól függ, hogy az asszony betérdel-e hetente 3x az ura elé, akkor ott már mélyebb a probléma a szexualitásnál.

Egészséges kapcsolatban nem az a mérvadó h a nő maszturbátor lesz-e néhány hónapig.

Persze ha valakinek a sz.pás vagy a kézimunka ugyanolyan, mintha a férje hátát masszírozná meg, azzal sincs semmi gond, csak ne állítsuk be úgy, mintha ez lenne a normális, sőt, követendő példa.

Mert nem, nem kell egy normális kapcsolatban senkinek nyitott szájjal betérdelni a másik elé, attól félve h esetleg elhagyják.

2022. jan. 13. 01:36
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Férjem türelmesen kivárt addig egyedül megoldotta. Még mindig nem jött meg a kedvem de már lassan 3 hónapja nem volt szex szóval ha nincs is kedvem most már megadom magam. Örökké nem varathatom a hormonok miatt, mert utána ezért nincs meg hozzá egyébként a kedv.
2022. jan. 13. 01:47
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

13

Az sem normális amit te mondasz

2022. jan. 13. 03:40
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

13#

Én nem azért kényeztetem ilyenkor a férjemet, mert félek, hogy elhagy vagy megcsal, ez fel sem merül bennem. Egyszerűen én is kívánom őt, de ha olyan a helyzet, hogy nem lehet szexelni, akkor NEM LEHET! De úgy látom, rengetegen presztízskérdést csinálnak ebből, én szimplán nem vagyok egy önző kva, hogy ha nem dughat meg, akkor ne is élvezzen. Nekem örömet okoz, ha látom, hogy élvez, és nem hagyom rá, hogy magának intézze el, mert a felesége vagyok, és szeretem, ha részesülök a gyönyörében. De biztos én vagyok a hülye, számomra megdöbbentő olvasni az itteni válaszokat, mintha nem is szeretnék a párjukat a válaszolók. Nekem feleségként az lenne megalázó, ha sutyiban kiverné magának, mert nekem annyi kedvem sincs, hogy én csináljam neki. Gusztustalan ez a hozzáállás.

11# voltam

2022. jan. 13. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!