Van itt olyan aki szülés után csináltatott hasplasztikát tb támogatással?
Ha létezik is ilyen, akkor nagyon-nagyon szigorú szabályai, feltételei vannak.
Tehát csak mert kicsit csíkos, kicsit megereszkedett, kicsit kötényhasa van valakinek, azt még nem csinálják meg TB támogatással, az fizetős.
Ha valakinek valami iszonyat módon néz ki, nagyon zavaró, nagyon csúnya, a napi életvitelét negatívan befolyásolja, akkor esetleg lehet TB által támogatott egy ilyen műtét, de egyébként nem az. Kicsit sokba kerülne az államnak, ha minden nő, aki szült gyereket hasplasztikára menne.:)
Két okból kifolyólag támogatja aTb a hasplasztikát.
1:Ha pszihologustól viszel papirt,miszerint nem tudod elfogadni magad és ez már kihat az életviteledre,depis vagy tőle stb.
2:Ha igazoltan fogytál min.10bmi-t a testsúlyodból,ami 30kg nak felel meg.Én ez utóbbit tudtam igazolni és második szülésem után 2évre megcsináltattam.
De csak akkor érdemes ha többet nem akarsz szülni.
# 3/4
Persze meg torony órát lánccal közpénzből. Államnak sem fán terem a pénz, vagy te szeretnél gyerek adott amiből kifizetnék ez?
69%-os,legalább ne okoskodj!Mellplasztika is létezik TB alapon annak,aki betegség(pl. mellrák)vagy baleset miatt veszítette el a cicijét.
Hasplasztika is van TB alapon.Fentebb már leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!