Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen férje van?

Másnak is ilyen férje van?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kislányunk és úgy érzem egyedülálló anya lettem, hiába nem vagyok az.

Az én férjem nem igazán veszi ki a részét a gyereknevelésben. Beszéltem már vele erről többször, de mindig jött a mártír szöveg,hogy én"szar apának" tartom őt...

Szóval állítása szerint ő nem tudja:

-Etetni (tápszeres baba, meg már megy a hozzátáplálás)

-Pelenkázni (ha megkérem,mert dolgom van, hogy pelenkázza már be, akkor azt mondja szivatom, vagy vizsgáztatom..)

-Öltöztetni

-Fürdetni (fáj a háta.. az enyém is fáj..)

-Altatni

-Játszani (nem tudja mit játszon vele, így csak ül mellette a telefonját nyomkodva)

-Fogzik egy ideje a kicsi, hónapok óta 5x-10x kel éjszaka, ő nem tud hozzá egyszer sem felkelni, mert 1. ő dolgozik, 2. nála úgyse eszik, alszik el..

-Ha este megkérem,hogy mossa már el a cumisüveget, akkor is csak hisztizik, és panaszkodik, hogy vele mosatom minden este...(egész nap én mosom, szeretném, ha legalább este ő mosná el)

-Háztartásban nem segít (főzök, mosok, takarítok)

Minden szabadidejében a tiktokon lóg..

Imádom a kislányunkat, de úgy érzem kezdek kimerülni már mindent egyedül csinálni.

Gyerek előtt nem ilyen volt, nem lógott a telefonon, kivette a részét a házimunkában is, az elmúlt hónapokban lett ilyen.

2022. jan. 9. 23:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
22es és miből nem csomagotál ebédet? Abból a pénzből amit ő keresett meg? Remélem mondta neked hogy oké akkor ne csomagolj de minden költség felét te fizeted(gyerek, kaja, hitel, rezsi stb)
2022. jan. 10. 17:00
 32/38 anonim ***** válasza:
98%

31# Mivan, ha anyuka CSED-e magasabb, mint apuka fizetése? Mert nálunk pl. ez a helyzet. :D Ha a férjem nem dolgozna a gyerek 6 hónapos koráig sem lenne gond... és mivel elég jó fizum volt, elég sokat tettem, teszek a közös megtakarításba, vagyis a maximális GYED-es időszakban se kelljen már térdre borulnom bárki előtt is. :D Ilyenekbe az ilyen szűklátókörűek miért nem gondolnak bele?

Hála a jó égnek, hogy a férjem teljesen más beállítottságú.

2022. jan. 10. 17:38
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
31es, tudod nem mindenki szül a nullára. Jól mondja a 32es, a Csedem több mint duplája a férjem fizetésének, enyém a ház, és kapaszkodj meg, passzív jövedelmem is van, így a férjem keresete kb. a havi zsebpénze. #22
2022. jan. 10. 22:41
 34/38 A kérdező kommentje:
Saját lakásom van, ő költözött ide. 30 éves vagyok jó keresetem volt, jó gyed-em van. Ha lejár a gyed megyek vissza dolgozni, nem eltartatom magam és nem a semmire szültem. Nem volt erőltetve a gyerek, összeházasodtunk, mindketten úgy gondoltuk itt az ideje, közösen szerettük volna, első hónapban sikerült. A gyerek előtt jobban kivette a részét a házimunkában, mióta itthon vagyok a gyerekkel azóta tart ennyire rám.
2022. jan. 15. 21:03
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, szerintem a férjed pontosan tudja, hogy problémás, amit csinál, és még a lakással se rendelkezhetne, ezért ugrik meg sértődözik. Próbál érzelmi zsarolással rávenni, hogy te érezd magad rosszul, amiért ő semmit nem csinál. Pedig tényleg szar apa es szar férj. Hat lehet erdemes lenne szólni neki, hogy el lehet nyugodtan költözni es máshol folytatni a hereverést, mert ez így nem állapot.
2022. jan. 16. 08:21
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak "tipikus férfi" hozzáállással tekint erre? Te vagy otthon, a te dolgod a háztartás, te ismered jobban, a te dolgod a gyerek. Ő csak a jórészét veszi ki belőle (gagyarászás).

Beszéljetek erről. Ne vagdaloózóan, hibáztatva, csak mondd el neki egy napod, hogy nagyon elfárdasz és segítségre van szükséged. Esetleg ő hogyan tudna jobban segíteni szerinte? Mondja ki ő. Ha nem mondja, akkor segíts neki pár tétellel, amiben levehetné a válladról a dolgokat.

2022. jan. 16. 08:39
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

✅ Ez teljesen normális.

✅ Méghogy a férfi anyáskodjon :D Hát hogyne :D

✅ Az ilyen gondolatokat meg honnan szülted ? :D

✅ Azt aláírom, hogy a TIK-TOK helyett a babával kellene foglalkoznia 100%-ban !

2022. jan. 16. 21:57
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Én ma kivoltam, a gyerek nem akart aludni és ma aludtam 2 órát. Férjem hiszti nélkül átvette a gyereket hogy aludhassak. Játszott vele, kicserélte a pelusát és elvoltak együtt és mindezt magától, mert imádja a kicsit.

Régen a férfi nem foglalkozott a babával,de azért mert többet is dolgozott és lényegében csak aludni járt haza. Ma már igenis kiveheti a férfi a részét hisz ő is benne volt a gyerek létrehozásában.

2022. jan. 16. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!