Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik jóval idősebb férfival (15+korkülönbség) vállalt gyereket?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy köztünk 17 év van, én vagyok a nő, 36 éves vagyok. Az nem kérdés hogy szeretnénk-e közös gyereket, mert igen. A félelmeink inkább abban vannak, hogy ezt a gyereket fel is kell nevelni (20 év). Az anyagi és érzelmi oldalával nincs gond, tudom hogy példás apa lesz, hiszen már felnevelt egy gyereket, aki imádja. Inkább a párom életkora az ami miatt bizonytalan vagyok. Nem akarom elveszíteni. Egyébként messze nem olyan, mint az átlag ötvenesek, sem külsőre, sem pedig belsőre. De azért motoszkál bennem, hogy 20 év múlva ő már 70 felett lesz, és remélem hogy lesz.

Arra lennék kíváncsi, hogy akik hasonló korkülönbség mellett vállaltak gyereket, milyen tapasztalatokra tettetek szert? Köszönöm!

2022. jan. 4. 15:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Apukámat mamám 18 évesen szülte ekkor papa 24 éves volt.

Papa meghalt 50 éves korában mama pedig 66 évesen. Apukámnak már nincsenek szülei. ☹️

Anyukámat mama 39 évesen szülte papa ekkor 40 éves volt.

Papa 79 évesen halt meg. Mama idén lesz 88 éves és szinte még "szalad".

Ja és anyukámnak még ezután született még egy testvére.

Ezzel csak azt akarom mutatni hogy sose tudhatjuk hogy ki mikor fog meghalni.

Anyukám kései gyerek lett az ő szülei mégis tovább éltek.

Apai nagypapámat pedig nem is ismerhettem mert még kicsi voltam mikor meghalt így nem emlékszem rá. 🙁

2022. jan. 5. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!