Miért jó gyerek(ek)kel nyaralni menni?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akiknek kisgyerekei vannak. Én nem vagyok oda azért az ötletért, hogy 2 kisgyerekkel - addigra 2,5 és 1 évesekről van szó - menjünk nyaralni. Amióta a nagyobbik gyerek megszületett, férjemmel nem is voltunk. Én nem tudnám úgy élvezni a nyaralást, hogy ugyanazt csinálom, amit otthon, csak egy szebb helyen. Mindig a gyerekekre kellene figyelni, nem nagyon tudnánk felnőtt programokra menni, maradnának a gyerekprogramok. Mással nem nagyon akarnék menni, mert ha gyerekes ismerősökkel mennénk, akkor egyik nap ránk bíznák a gyerekeiket, másnap meg mi bíznánk rájuk, feltéve, ha maradnának velük vagy velünk a gyerekek. Ha gyerektelennel mennénk, ott meg hülyén jönne ki, hogy ők vigyáznának rájuk saját nyaralási idejük kárára.2021. dec. 30. 15:26
31/35 anonim válasza:
27-nek.
Jól írtad, nem vagyunk egyformák. Én például nyaralás alatt kizárom a netet, nem foglalkozom vele. Annak sincs sok értelme ( láttam már ilyet sokat is), hogy az ember kifizet nem kevés pénzt a nyaralásra, majd a nyaralás alatt is betegesen netezik, képeket teszi fel a facebookra.Mi ha nyaralunk, mobiltelefon ugyan van a táskában ha vészhelyzetre kéne, de nincs elővéve. Se telefon, se net.
32/35 anonim válasza:
"a múzeumok, kiállítások, várak, kastélyok látogatása is"
Kisgyerekként rengeteg ilyen helyre vittek a szüleim, mindig élveztem. Szoktatás kérdése az egész.
33/35 anonim válasza:
31, netezni nem csak egyféleképpen lehet.
Menetrendek, térképek, információk, képek lementése távolról otthoni szerverre... Mi erre használjuk nyaralás alatt, nem a fb-ra.
34/35 anonim válasza:
Én gyerekként sem szerettem a múzeumokat, várakat (kivétel a várjátékokat), így vittek ugyan ilyen helyre és tudtam is viselkedni, nem volt túl nagy élmény. Nekünk ez nincs toplistán a nyaralások alatt, kivétel ha valami jó kis kiállítás van a környéken. De szerintem azt a pár órát a gyereknek is élvezetessé lehet tenni, szervezés kérdése. Nem kell telezsúfolni az egész napot ilyen, a gyerekek számára uncsinak tekinthető programokkal. Pár óra alatt le lehet tudni, utána meg irány a strand, játszótér, park, vidámpark, vadaspark, vízesés, akármi. Tényleg szoktatás kérdése, de tényleg nem vagyunk egyformák. Én meghalnék, ha mindennap múzeumoznom kéne, másnak meg ez A nyaralás, míg megint más meg gyerekkel nem nyaral egyáltalán. :)
35/35 anonim válasza:
30 válaszólo mi meg nyaralás alatt várakat,múzeumokat nézünk meg gyerekekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!