Miért jó gyerek(ek)kel nyaralni menni?
Nem tudom.. Én szeretek a ferjemmel es a gyerekemmel lenni..
Ha reggel nem az utca, hanem egy gyönyörű addig ismeretlen hely latvsnya tárul elem, az plusszban igencsak feldob.
Más etelek, emberek, helyek..
Élvezzük.
Szerintem jó gyerekkel kirándulni, de ne nevezzük pihenésnek.
Látni, ahogy rácsodálkoznak a világra, megosztani velük élményeket, szuper érzés. CSak ne áltassa magát senki, se szülő, se ismerős, hogy akkor ott a szülők pihennek. Napi 24 órában oda kell figyelni rájuk, hatalmas felelősség ez ismeretlen környezetben (különösen ilyenkor). Szülőként én csak akkor tudok maximálisan pihenni, ha nem kell rájuk vigyáznom. Ettől függetlenül szeretek velük is elmenni midnenfelé, csak nem hívom pihenésnek.
Nekem jó volt kirándultunk,játszotereztünk,
Vagy kisvasutaztunk,múzeumba mentünk.
Mi szeretünk gyerekel menni nyaralni,vagy csak kirándulni.
15
A kirándulás megint más dolog. De amikor napokra ki van szakítva főleg egy kisebb gyerek a megszokott környezetéből és folyton veri a hiszti az kicsit kiakasztó. Nem olyan mint elmenni valahová egy fél napra.
Igaz, hogy nem olyan pihenés, mint egyedül, de azért mégis csak kikapcsolódás.
Nem kell dolgozni, háztartást vezetni, főzni, takarítani.
Ha olyan programokat választunk, amit gyerek és felnőtt is szeret,akkor nagyon jót lehet szórakozni.
Én már nem is mennék a gyerekem nélkül nyaralni. Zavarna, ha nem tudnám megosztani vele a jó élményeket. Pontozzatok le nyugodtan!
Mi tavaly nyáron mentünk nyaralni akkor másfél éves ikrekkel és 3 és fél éves lányommal.
Borzalmas volt, ameddig 6-8 évesek nem lesznek a kicsik, biztos hogy nem megyünk nyaralni, max kirándulni.
A férjem munkahelyének van nyaralója a Balatonnál, és odamentünk 5 napra. Minden róluk szólt, dög unalom volt az egész. A férjemmel szinte nem is voltam sehol, mert vagy ő volt bent valamelyik gyerekkel a vízben, vagy én. Egyszerre nem is voltunk bent mind az öten, mert vagy valamelyik gyerek unatkozott, vagy aludt, vagy éhes volt. Aztán este nem tudtunk elmenni sehova se, a két gyereket elaltattuk, a nagy elaludt magától, és néztünk a dögunalmas TV2-t, mert azon a tv-n csak 3 csatorna ment, wifi meg nem volt, hogy y telefonon nézhettünk volna valami jó filmet.
Kérdező! Akkor figyelj!
A húgom 2 éves korától a Magas-Tátrában voltunk minden nyáron! Sátorban! Olyan kempingekben, hogy csak hideg víz volt!
Asztmás volt, rossz volt a tüdeje. A szüleink a ház összes paplanját berakták a kocsiba. Még a bilit is vitték!!
Ezt képzeld el!
Ez volt a legjobb gyógymód a gyógyszerek mellett. Reggelente medvenyomok voltalk a kemping körül, és volt olyan, hogy nyáron 10 cm hó esett.
Lengyelországba mentünk át pulóvereket venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!