Szülés után szétment vk.i már közületek a párjával? Mi okozta? Hogyan történt? Egyedül nevelni mennyire bírtátok?
Igen.
Uj noje lett (munkatársa)
Kénytelen voltam /vagyok egyedül nevelni, mi mast csináltam volna. Ennek 5 eve.
Igen.
A 3. gyerek születése előtt.
Nem volt senkije, közölte, hogy nem szeret, és igazából nem tudja mit akar. Azóta se találta ki, hogy pontosan mit szeretne, és azóta sincs senkije.
Bírom, mert bírni kell, plusz imádom a gyerekeim, tehát alap, hogy mindent megteszek értük. Utólag jobb is így, majd találok valakit, aki tényleg viszont szeret…
Persze, bírni kell, de hogyan bírjatok, mik a körülmények?
Gondolom anyutok vagy vki közeli csak segít? Főleg ha pici baba is van..
Kettes vagyok
Vidéken lakok, anyumék Pesten, anyósék még inkább vidéken tőlünk 2 órára. Mindent egy magam oldok meg. Ha nagyon kell akkor főleg édesanyám tud segíteni, azt összeszervezzük, de egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor történt ilyen.
A nagyobbik fiamat neveltem egyedül újszülött korától. Az eleje nehéz volt, amíg belejottem, de utána igazából jól megvoltunk kettesben évekig.
Segítségét max alkalomszerűen volt, de a napi dolgokban semmi, egyik nagyszülő sem volt még akkor nyugdíjas. 14 éves már azóta a gyerek, anyám idén ment nyugdíjba 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!