Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőm 21 èvesen gyereket...

Barátnőm 21 èvesen gyereket akar aztmondja már Igyse lessz fiatal anyuka de én még nem akarok gyerekeket mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egész nap ezzel basztat hogy ha tényleg szeretném akkor akarnèk gyereket is.

De en 21 èvesen nem tudom elkèpzelni eszembe sincs ilyen

2021. dec. 29. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Buta a barátnőd pont hogy fiatal anyuka lenne most akkarna gyereket ,de hova ez a nagy sietség ?

Elárulom még 26 évesen is fiatal anyuka lenne.

Nőként mondom vigyázz nagyon ha most még nem akarsz gyereket.

2021. dec. 30. 05:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Lapát, haver!

A farkad meg véletlen se vedd elő a jelenlétében?

2021. dec. 30. 07:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Húzzál gumit,mert az ilyenek esnek "véletlenül" teherbe. Mondjuk lehet egyutt se kellene lennetek
2021. dec. 30. 08:27
 14/19 1Léna ***** válasza:
10%

Egyébként tényleg szereted, vagy csak ingyenes numerának tekinted?

Mert ez utóbbi igazán megalázó. Szívfájdalmat okozó, ami örök fájdalommal jár.

Legyél felelősséget hordozó igazi férfi, ha már beleléptél a nemi szereped gyakorlatába!

2021. dec. 30. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy 21 éves sráchoz beszélsz, basszus. Az igazán komoly kapcsolatotok is a háta közepére kívánja, nemhogy egy kettyós 21 éves lányt, aki azt hiszi, hogy jó ötlet családot alapítani kb csupasz popóra egy olyannal, aki még őt se akarja igazán, nemhogy egy életre szóló felelősséget. Ostoba a lány rettentően.
2021. dec. 30. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj 14es, nőként is annyi meg annyi alkalommal voltam szerelmes és mégsem akartam gyerekeket tőlük
2021. dec. 30. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Megteremtette az a 21 éves lány a szükséges anyagi fedezetet, van stabil munkahelye jó ideje, stabil parnere aki apuka akar lenni meg vállalja az ezzel járó anyagi és egyéb áldozatokat, és nem utolsósorban egy külön lakás hogy ne a szülők nyakára szüljön?

Ne engedj a hisztinek, nagyon gyerek még ez a lány.

2022. jan. 1. 05:21
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
Ő sem áll készen ez látszik. Még gyerek és babázni akar. Lépj mielőbb.
2022. jan. 8. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:
68%
Mond meg neki, előbb még szeretnéd befejezni rendesen azt az alsó tagozatot, mert a helyesírásod, fogalmazási készséged sajna pocsék.
2022. jan. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!