A Betti hogy lehetne a Bernadett becézése?
Figyelt kérdés
A Betti a Bettinának, Babettnek, Elizabetnek, Lizbetnek, Lizabetnek, Erzsébetnek lehet a becézése.
Van egy Bernadett nevű ismerősöm, aki magát Bettizi, pedig a Bernadett becézése a Detti, Berna, Berni.
2021. dec. 29. 14:39
1/20 anonim válasza:
sok Betti ismerősöm van, akik mind Bernadettek. ellenben egy Erzsébetről se tudok, aki Betti lenne, csak Erzsi és Zsóka becézéssel ismerem őket.
2/20 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki Bernadett, de mindenki Bettinek ismeri és hívja. Soha fel sem merült, hogy miért. Ő Betti és kész.
3/20 anonim válasza:
Tisztában vagy vele, hogy a becenév lényege pont a kötetlenség?
4/20 anonim válasza:
A Bernadetteket általában Dettizik, Bernizik. Ezért fura neked (nekem meg úgy pár embernek), hogyha Bettinek hívatja valaki magát. Nyilván a Veronikának a becézése is Vera, nem pedig Ver vagy Vero, ami szintén úgy jön ki, mint a Bernadettből a Betti: az első betű(k) és az utolsó betű(k) összevonásával.
5/20 anonim válasza:
Ja, a Petrát is lehet Patinak becézni, mert van benne p, a és t betű.
6/20 anonim válasza:
Unokatesóm Bernadett és Bettinek hívjuk amióta megszületett
7/20 anonim válasza:
"pedig a Bernadett becézése a Detti, Berna, Berni."
Csak ez a 3 becézés az elfogadott? A többi becenévjavaslatot mikor fogadja el a bizottság?
Barátnőm Petra. Sokan "Petyának" becézik, mégsem gondolta eddig senki azt, hogy Péternek hívnák...
Én Eszter vagyok, apám sosem hívott Esztinek, Esztónak, Eszterkének, helyette Lujza vagyok neki. Micsoda rebellis körökben mozgok.
9/20 anonim válasza:
LOL... XD már a beceneveket is meg akarjétok szabni? engem anyám néha Julinak hív, aztán közben Ági vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!