Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál gyereket egy olyan...

Vállalnál gyereket egy olyan férfival, akinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 13:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%

Én nem vállaltam volna gyereket, amíg a férjem nem szerez jogosítványt. Ez nálam egy feltétel lett volna a családalapításhoz.

34 hetes vagyok, 24-én karácsonyoztunk anyósoméknál egy órányira otthontól. Reggel 11-től este fél 9ig ott voltunk. Annyira elfáradtam, hogy nagyon necces lett volna hazavezetnem. Hát mit ne mondjak nem örültem volna ha a férjem nem tud hazavinni.

Csodás lett volna, ha a városban 8 hónapos terhesen mindent az égatta világon nekem kellett volna intézni, mert a férjem nem tud elmenni sehova autóval (kisváros, itt nem olyan a tömegközlekedés, mint Pesten).

Megszületne a baba és gyermekágyasan is már nekem kellene minden után menni és intézni, mert a férjem nem tud vezetni.

Kizárt.

Az nagyon jó ha valaki olyan helyen él, hogy okafogyott az autózás, de szerintem az a magyar lakosság kisebbik része.

Nyilván nem elhagynám, hanem meg kellene csinálnia a jogsit ha tőlem szeretne gyermeket (persze nem babaprojekt közben jelenteném be, ez egy korábban már megtárgyalt dolog lenne).

2021. dec. 28. 23:54
 32/34 anonim ***** válasza:
62%
Akik ehhez kötnék a gyerekvállalást, nektek mindegyikőtöknek van jogosítványa?
2021. dec. 29. 07:52
 33/34 anonim ***** válasza:
51%
32# Én nem a gyermekvállalást, a kapcsolatot kötöttem hozzá, vagy legalábbis a motiváltsághoz, hogy megszerezze záros határidőn belül és igen, nekem is van.
2021. dec. 29. 08:30
 34/34 anonim ***** válasza:
#31 vagyok, nekem van 18 éves korom óta.
2021. dec. 29. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!