Vállalnál gyereket egy olyan férfival, akinek nincs jogosítványa?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 13:44
13/34 anonim válasza:
Nekem egy, kapcsolatban alap (volt), hogy jogsi... 1 kapcsolatom volt, ahol az illetőnek nem volt, nem tartott sokáig (mas okokból).
Nekem 10éve van jogsim, vezetek is napi szinten.
Én el nem tudnám képzelni az eletet autó nélkül. És ha valami baj van nekem pl hátra kell ülnöm a gyerek mellé, az autó nem fog magától menni.
Meg le lehet pontozni, de nekem elvárás a kapcsolatban
(4.ferfi a férjem az életemben, és ráadásul a sors fintora, mind a 4 autószerelő. Pedig ismerkedésnél egyikről sem tudtam, hogy az 😅)
14/34 anonim válasza:
Jó az autó, kényelmes az autó, de ha jön a nagy Ő, nehéz elképzelni, hogy azt mondjam, bocsi drágám, gyerekünk nem lesz, mert nem tudsz vezetni.
15/34 anonim válasza:
13as az apja nem tud hátra ülni a gyerekhez? Vagy csak megcsinálni kell?
16/34 anonim válasza:
Miért biztos, hogy nem is lesz neki? Ha oka van, az megint más, de azért ez nem egy olyan dolog, ami megváltoztathatatlan tényező egy életen át.
17/34 anonim válasza:
Nem. Nekem ez alap mimt egy érettségi.
18/34 anonim válasza:
Már vállaltam is. Ahol van saját lakásunk, itt kb lehetetlen normálisan kocsit tartani, és mindenhova nagyon gyorsan, egyszerűen eljutunk. Nálam jobban mérvadó, hogy egyezzenek kb az életcéljaink, alap dolgokban egyetértsünk, és jól összepasszoljunk. De kinek mi a fontos...
19/34 anonim válasza:
Ferjemnek nincs, nekem sincs. Nem elvárás. Mindenhez közel vagyunk. Ő inkább biciklivel jár vagy futva, sétálva. De bármikor le tudná tenni, ha kellene. De nem hiányzik egyelőre. Másfél éves a gyermekünk.
20/34 anonim válasza:
#5 neked hamarosan elévül a KRESZ-ed, és kezdhetsz előről mindent. Hogy hogy nincs gyakorlati oktatás? Nálunk már hónapok óta van.
Amúgy én vállaltam. Nekem van jogsim, de a páromnak is tervben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!