Szerintetek milyen szem várható a babánknak?
Az én szemszínem középbarna, van benne sárga és zöld rész is. A páromnak normál barna a szeme színe.
Az én szemem alakja vágott, közepes, nem nagy, a páromé hatalmas boci szem.
Tudom hülye kérdés, de mi várható a babánál? A 19 hetes UH méret szerint a fejecskéje olyan kerek, mint a miénk, tehát az stimmel eddig. :)
Nem vagyok anyuka, de leírom, hogy mi hogy jártunk:)
Anyukámnak kék szeme van, apámnak is az van, nekem pedig zöldesbarna szemem van, ezüstszürke körrel a pupillánál. Apai ágon a dédanyámnak van/volt pontosan ilyen színű szeme, sőt, még a szemünk formája is teljesen megegyezik.
Szóval bárkire hasonlíthat a családból, lehet, hogy pont nála "csapódik" ki az egyik rokon erősebb génjei (mint nálam).
Érdekes dolog a genetika:D
18:51-es vagyok
Nekem inkább zöld a szemem, mint barna, elfelejtettem odaírni. Olvasgattam a válaszokat, hogy 2 kék szemű embernek csak kék szemű gyereke születhet...én vagyok az ellenkezőjére az élő példa:D (és biztos, hogy anyukám nem ment félre)
Szóval bármelyik erős génű rokontól örökölheti szerintem.
Én is kíváncsi vagyok, milyen lesz a babánk. Az uh képek alapján senkire sem hasonlít.
Nekem kék szemem van, és senkinek sem volt ilyen a nagypapámon kívül. Anyué zöld, mindenki másé barna. Szerintem a ti babátoknak barna lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!