Törvényszerű hogy a fiad, ha megnösül és születnek unokáid, akkor inkább a másik nagymamához viszik a gyerekeket?
Kicsit elgondolkodtam a dolgon. Magamból indulok ki, van még lánytestvérem, mindaketten inkább anyuhoz visszük a gyerekeinket, mint a másik nagymamákhoz. Anyukámban sokkal inkább megbízom, mint az anyósomban, meg nem is annyira van összhang, mert ők régimódiak.
Kettő, belegondoltam, ha a fiamnak lesznek gyerekei, akkor majd az ő felesége inkább az édesanyjához viszi őket, így "átérzem, mit éreznek a párom szülei"., holott én nem akarok ebbe a cipőbe esni.
Magamat ismervén, én tuti klassz jófej nagymama leszek, de hát ki tudja mit hoz az élet...
Másokban is előjött vagy ismerős az érzés???
Hú, ezen én is sokat gondolkoztam. A férjemnek két lánytestvére van, és ugye ők is inkább az anyjukhoz viszik a gyerekeiket. Emiatt viszont minket folyton csesztet az anyós, hogy olyan ritkán visszük a babánkat hozzá, mert ugye azt szokta meg a lányainál, hogy orrba-szájba unokázik. Nekem viszont feláll a szőr a hátamon, ha mennünk kell hozzá.
NEm szeretek nála lenni, nem szeretem, ha nála van a baba. Kérdezés nélkül felkapkodja, átviszi a szomszédba az 5 hónapos fiam. De én is félek tőle, hogy ha a kis tökös megházasodik, alig látom az unokám:)
szia, nálam észérvek a döntőek: 1. anyósoméknál kosz van, apósom iszik, szóval oda nem akarom vinni a picit egyedül, pedig anyósomat nagyon szeretem. 2. Anyám útba esik az egyetem felé, szóval nála szoktam letenni a kicsit. 3. Eddig ha mentem egyetemre, anyósom jött segíteni néha, vigyázott rá itt nálunk, de mostmár beteg, nem hiszem, hogy el fog tudni jönni többet.
De ha pl. én a következő gyerekkel bent leszek a kórházban szüléskor, a párom inkább a saját anyjához fogja vinni a nagyfiamat, mint anyámhoz. Ez van, minden gyermeknek a saját anyja felé húz a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!