Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amióta megszületett a gyerek,...

Amióta megszületett a gyerek, azóta egy házisárkány vagyok. Elhidegültünk a férjemmel egymástól, mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Kivagyok az állandó fáradságtól, hogy sosincs semmi segítségem. A férjem foglalkozik a gyerekkel, de akkor én nem pihenek, hanem pakolok, rendet rakok, takarítok.

A legkisebb dologért csattanok. A nagyokért meg robbanok. Múltkor is kitakarítottam az egész házat, leportalanítottam, felpórszívóztam, felmostam, kimostam 2 adag ruhát, kiteregettem, a régieket behajtogattam a szekrénybe. Erre mit csinál? Végig trappol földes cipővel a folyosón. És lehet írni, hogy "kisbaba mellett sose lehet rend, engedd el a takarítást", oké, én elengedtem sok mindent, de nem lehet a végtelenségig nem takarítani, és egy kúszó-mászó gyerek ne egy koszos szőnyegen másszon már. És akkor még én reagálom túl...

Már nem is kívánom a szexet, fáradt vagyok és nem érzem magam nőnek. Plusz olyan bűntudatom van, amikor kiabálok, meg veszekszünk. Úgy érzem magam, hogy ő nem érti meg, hogy én 11 hónapja nem aludtam egybe 5 órát, csak a gyerek van, be vagyok ide zárva és nekem is rossz nyílván, hogy amikor először jön egy ember, akihez szólhatok, azzal kiabálok. Sokszor mártírkodok, ez tény. De nem tudok nem mártírkodni. Egyszerűen nincsen egy nyugodt napom, ahol legalább pár órát pihenhetnék.

2021. dec. 23. 16:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%

Mi is most vesztünk össze, mert szar alaknak érzi magát a férjem amiért mindig raszolok mikor trappolva hazajon és félek hogy felebted a gyerek. Azt mondja elege van belőlem mert már fel hazajonni. Megfogadtam hogy akkor befogom a számat. Igaza van de én még attól vagyok ki hogy hajnalib5-ig ringatok, nekem 1 óra elaludni férjem meg hajnali 8 körül jön haza, ergo talán alszom 2 órát, nappal meg nem alszik 4 órákat a gyerek csak kettőt itt is le kell vonni az egy óra forgolódásom( fáj a derekam, nyakam és csípőm), plusz ennem is kell olyankor megint nem alszom. Míg a férjem el tud vonulni külön szobába és alszik 5-6-7-8 órát attól függ van e tennivaló nappal amihez ő is kell( mellesleg ő éjszakás így az éjjeli bőgést kihagyja). Tudom hogy igaza van,de nem tudok nem morgolódni amikor végre elalszik a gyerek vagy ne adj isten én, és akkor berobban a férjem a munkából aztán sérelmezi,hogy megkerem legalább a cipőt vegye le és ne abban menjen végig.

Nem jó hogy sárkányok vagyunk de basszus ha egyszer nem alszunk.

2021. dec. 23. 18:33
 22/34 anonim ***** válasza:
98%

22-es abszolút nincs igazad, segítséget kérni tényleg nem szégyen, de valaki azért próbálkozik, mielőtt mást hív a lakásába a saját piszkát feltakarítani ahelyett, hogy a kufirc legyen az elsődleges neki!

Nálunk érdekes, Apuka sokkal hálásabb nekem, amikor tiszta házba meleg vacsira ér haza munkából. A lábát bárki szét tudja tenni, munkát végezni kevesebbeknek megy!

(És kérdező, ez abszolút nem neked szól, Te próbáld megértetni kulturált kommunikacióval a férjeddel, hogy jól esne egy kis segítség tőle)

2021. dec. 23. 19:39
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
*legalább mielőtt jön a nem tudok helyesen írni 😂😂😂
2021. dec. 23. 19:39
 24/34 anonim ***** válasza:
80%

"3 fiu éves duplo tehervonat

10 éves fiú Samsung okosórát a telefonhoz

12 éves lány ruha utalványt új

telefont

15 éves fiú drónt és tabletet

17 éves fiú, iqost, okos órát a telefonjahoz

20 éves lány pénzt.es sminket hogy legyen ajándék a fa alatt"

Ja így könnyű hat gyerek mellett az élet. Gondolom kiskoruktól kezdve kütyün élnek, persze hogy volt időd mellette minden másra. :)

2021. dec. 23. 19:43
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

24, cicuka, akinek a férje se egy nimfonán ösztönlény az se a budiba veri se nem dug félre csak mert nincs napi szex.

Zsák a foltját örülj neki, más nemi életéről meg akadj le.

De fura mód a gyk-n mindig az ilyen nonstop kefélő csodanők vannak ilyen nagy érdeklődéssel mások házasélete iránt.

2021. dec. 23. 19:43
 26/34 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen pár évente potyogtatók szoktak arra nyálat verni milyen szexistennők. Valamivel kompenzálni kell hogy amúgy a pottyantáson kívül semmit nem tud letenni az asztalra.
2021. dec. 23. 19:48
 27/34 anonim ***** válasza:
24%

Azért ne legyen mar fontosabb a felmosott padló, mint hogy orditasz a ferjeddel..

Egyébként a szex hianytól vagy hazisarkany.

Első Te, a férjed és a gyereked. Minden más ezután.

2021. dec. 23. 20:08
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
29-es:szerintem a Kérdező a kialvatlanságtól van ki inkább, nem a szex hiányától. Legalábbis én úgy látom...Szex nélkül is rossz lehet,de alvás nélkül egy idő után mindenki megzuhanna.
2021. dec. 23. 20:48
 29/34 anonim ***** válasza:
94%
23. Ja biztos letudna lépni a férjed, marha kapós lehet 6 gyerekkel. Tuti megvesznek érte a nők :D Amúgy meg nyugodj meg matyizik a wc-ben attól, hogy nem tudod. És igen amikor a férjem van akkora fasz, hogy betrappol a lakásba pont az jutna eszembe, hogy hmmm de jó lenne ha kettyintenénk egyet…
2021. dec. 23. 21:07
 30/34 anonim ***** válasza:
98%

"Nalunk 6 gyerek,minden nap van szex"

Na, ezt azért én se hiszem el. :-))))

Sokkal reálisabb egy másik, sok évvel ezelőtt írt hozzászólás egy másik fórumon.

Egy ötgyerekes anyuka írta, hogy nem is tudja, az első három gyerekük után az utolsó kettő hogyan jött össze, mert házaséletükben sokáig csak az jelentette a változatosságot, hogy mikor melyik gyerek nyitja rájuk az ajtót. :-)))

Nekem ugyan csak két gyerekem van, de valahogy ezt az élethelyzetet érzem reálisnak.

2021. dec. 23. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!