Amióta megszületett a gyerek, azóta egy házisárkány vagyok. Elhidegültünk a férjemmel egymástól, mit csináljunk?
Kivagyok az állandó fáradságtól, hogy sosincs semmi segítségem. A férjem foglalkozik a gyerekkel, de akkor én nem pihenek, hanem pakolok, rendet rakok, takarítok.
A legkisebb dologért csattanok. A nagyokért meg robbanok. Múltkor is kitakarítottam az egész házat, leportalanítottam, felpórszívóztam, felmostam, kimostam 2 adag ruhát, kiteregettem, a régieket behajtogattam a szekrénybe. Erre mit csinál? Végig trappol földes cipővel a folyosón. És lehet írni, hogy "kisbaba mellett sose lehet rend, engedd el a takarítást", oké, én elengedtem sok mindent, de nem lehet a végtelenségig nem takarítani, és egy kúszó-mászó gyerek ne egy koszos szőnyegen másszon már. És akkor még én reagálom túl...
Már nem is kívánom a szexet, fáradt vagyok és nem érzem magam nőnek. Plusz olyan bűntudatom van, amikor kiabálok, meg veszekszünk. Úgy érzem magam, hogy ő nem érti meg, hogy én 11 hónapja nem aludtam egybe 5 órát, csak a gyerek van, be vagyok ide zárva és nekem is rossz nyílván, hogy amikor először jön egy ember, akihez szólhatok, azzal kiabálok. Sokszor mártírkodok, ez tény. De nem tudok nem mártírkodni. Egyszerűen nincsen egy nyugodt napom, ahol legalább pár órát pihenhetnék.
"nincsen egy nyugodt napom, ahol legalább pár órát pihenhetnék"
Nagyon szükséged lenne rá. Már nem olyan kicsi a gyerek, hogy ne tudj 1-2 órára elmenni!!!! Beszéld meg a férjeddel, hogy ha hazajön, te elmész egy kicsit - csavarogni. Céltalanul lődörögni egyedül - hihetetlen erőt ad, meglátod. Otthon ez nem fog sikerülni, ki kell menni a lakásból.
Segítsen a férjed többet a házimunkában. Szerintem az az alapvető egymás iránt tanúsított tisztelet jele, hogy nem trappolok végig sáros cipőben a lakáson, főleg akkor nem, ha a másik fél fél órája végzett a takarítással. Ez gyerektől független.
A gyerekkel kapcsolatban pedig én azt tanácsolnám, hogy mozdulj ki minél többet. Akár csak sétálni, akár vásárolni, akár menjetek el sütizni. Étterembe is elmehettek olykor 3-asban, vagy kirándulni, új helyre sétálni, barátokhoz, családhoz, stb.
Kellenek ezek a programok igen, akár a takarítás rovására is, mert ugye ha fontossági sorrendet állítunk, akkor a család lelki állapota fontosabb, mint a rend, vagy a kaja főzés.
#15 már vártam hogy gyere🤣🤣🤣🤣komolyan hány millioszor fogod ezt a mondatot még idehányni te fogyatékos? Neked ilyen papagáj effektusod van, vagy mi a gondod?
Mellesleg egy közös gyerek nem a nő privát munkája, amiben apuka max segít.
Ad2 egy nő több időt tölt el egy nap a gyerekkel mint apuka 8 óraban a munkahelyen ami sok esetben csak hétköznap van, a gyerek meg évi 365 nap.
Hülye vagy matekból igaz?
Össze dőlne a világ, ha a ferjed lenne az első és nem a háztartás?! Lehet inkább szexelni kéne nem takarítani, meg bealdozni magad a gyereknek és ráfogni...
Nalunk 6 gyerek,minden nap van szex , tiszta a 180 nm-es ház ,mert hívok segitseget, hogy ne a tárgyi dolgok legyenek fontosak, hanem a férjem meg a gyerekek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!