Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg szólnia kell a védőnőn...

Tényleg szólnia kell a védőnőnek a gyermekjólétiseknek, mert elválunk?

Figyelt kérdés
Most válunk el a férjemmel. 2 kicsi gyerekünk van. Nagyon békés, kulturált az egész válásunk. Folyamatosan jön ő is a gyerekekhez. A ház is mindig rendezett, a gyerekeknek meg van mindenük, és nekem is fix normális jövedelmem van. Erre ma ezzel hívott fel a védőnő. Azt mondta, hogy én most olyan anyuka vagyok aki hivatalosan krízis helyzetbe van. Mert hogy egyedül maradtam 2 kicsi gyerekkel. Ez tényleg így van? Nem tudom elhinni, hogy a válás miatt szólni kell a gyermekjólétnek.

2021. dec. 22. 16:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos van az a védőnő típus, aki képtelen érzékelni, meddig terjed a saját kompetenciája, így mindennek is képzeli magát: szülész szakorvosnak, szülésznőnek, gyerekorvosnak, pszichológusnak, pedagógusnak, fejlesztőnek, gyámügyesnek, szociális munkásnak, nevelési tanácsadónak, jogásznak, munkaügyesnek, gyermekvédelmi szakembernek. Nem tudom, mit hagytam ki. Az enyém a második trimeszteri laborértékeimbe kötött bele, amit a gondozó orvosom normálisnak tartott. Megköszöntem az észrevételét, majd elmondtam neki, hogy a gondozóorvosom rendben találta. Csak pislogott.
2021. dec. 22. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen típus haragszik a fiatal anyukákra is. Hagyjad, hülye. Szóljon csak, majd megbeszéled a valóban kompetens szakemberrel is, hogy a védőnő hülye.
2021. dec. 22. 20:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Panaszoljam be, hogy így próbál zsarolni? Mert ezt éreztem egész végig, hogy ő nagyon jófej, hogy eddig nem szólt, és jönne ekkor meg ekkor. Adjam meg a családtagjaim telefonszámát, ő végig akarja nézni ahogy szoptatok, és csak olyan időpontot mondjak, amikor szoptatom a kicsit. És minden nap beszéljek valakivel telefonon, mert egyedül vagyok itt, és erre kötelez engem. Gondolom ezt akarja ellenőrizni azzal, hogy elkéri a családtagjaim telefonszámát.
2021. dec. 22. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

nyugi, ilyenre, ha ki is megyünk, leírjuk, hogy nincs semmi gond, és ügy lezárva (ha tényleg így van, ahogy leírtad)

egy családsegítős

2021. dec. 22. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Igen jelentsd be a védőnőt. Ez nem normális, semmi alapja nincs hogy elkényeztetett csaladtagok telefonszamár, azt max csaladsegítő tehetné, ő is indokkal.
2021. dec. 23. 01:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én terhes voltam a picivel, a nagy sem volt még két éves, mikor szétköltöztünk, szülés után volt a válás, ilyesmi mégsem volt. Sőt, még lelkizni is tudtam a védőnővel. Tök jó fej volt.
2021. dec. 23. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Ez olyan durván határátlépés, hogy nem maradhat következmény nélkül, úgy gondolom.
2021. dec. 23. 11:33
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Ez nagyon beteg.

Biztosan tennék valamit, nem hiszem el, hogy neki ez a legnagyobb gondja, baja.

2021. dec. 23. 11:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd be, családtagok telefonszámát nem kerheti el. És nem zaklathat ilyen szinten mint szoptatás, kervenyezz másik védőnőt .
2021. dec. 23. 14:45
 20/20 A kérdező kommentje:

Hol tudom bejelenteni?

Ma megjelent az ajtóba, éppen nem voltam otthon, és felhívott és követelte, hogy mondjam meg hol vagyok. Kezdem nagyon kényelmetlenül érezni magam. Bevallom kicsit tartok ettől a nőtől.

2021. dec. 23. 19:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!