Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fél év fogamzásgátló,több...

Fél év fogamzásgátló,több doboz antibiotikum. Veszélyes lehet?

Figyelt kérdés

Fél éve szedem a fogamzásgátlót,ekkor mondtunk le arról,hogy újra szülők lehessünk,fog.gátló előtt 8 évig nem jött a babánk. A gond velem volt,évente kb 3 alkalommal volt peteérésem.

December 1.-jén jött meg utoljára,amikor el is kaptam a covidot. Nem is kicsit,igazából még most is vannak gondjaim ebből. Mivel rengeteg gyógyszert szedtem,a dokim azt javasolta,ne szedjem a fog.gátlót(talán trombózis veszély miatt?-nem emlékszem pontosan mit mondott).

Kb 4 napja elkezdett fájni a méhem és ömlött belőlem a tojásfehérjés nyák és pontosan azóta annyira ég a mellbimbóm mintha vasalóval égetnék (na nem mintha tudnám az milyen) és iszonyat sírós vagyok (bár lehet,hogy csak a karácsonyi zenék teszik). Tegnap és ma kiváncsiságból rámértem a reggeli hőmre,37.

Valahol úgy érzem,hogy peteérésem van,ámbár simán eltudom képzelni azt is,hogy csak a fog.gátló abbahagyása miatt,a hormonjaim szórakoznak.

A lényeg itt jön... 5 napja együtt voltunk a férjemmel. Nem szépítem,menstruáció,munka,civid miatt már akkor 3 hete nem voltunk együtt és nem védekeztünk. Nem vagyok már 20 éves,felvállalom,hogy elcsesztem/tünk. Na nem is az miatt,hogy teherbeesen,hanem mert fél évig gyógyszert szedtem,majd 3 levél antibiotikumot és mellé 5 féle gyógyszert. Nem tartom valószínűnek,hogy pont most (mikor előtte 8 évig nem-illetve 2x elvetéltem) esek teherbe,de megfordult a fejemben,hogy mivan ha mégis?

Tőletek szeretnék véleményt kérni. Ha mégis teherbeestem volna...milyen hatással van a magzatra ennyi gyógyszer?

Hozzátartozik az igazsághoz,hogy a férjem is covidos volt,de ő kisebb gondokkal megúszta,de szedte a covidra gyártott gyógyszert is dec.5ig. Köszi,hogy elolvastad.

2021. dec. 21. 15:44
1 2
 11/11 anonim válasza:
Minden rendeb volt végül? Remélem igen :)
2022. jan. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!