Hogy fogadtad el a második gyermeket amikor megtudtad hogy a neme ugyan az mint az első?
Tudom és tisztában vagyok vele, hogy szerencsésnek érezhetem magam hogy van gyermekem, mert van akinek egy sem jön össze, de a kistesó témával sajnos megszenvedtünk mi is vetélésem is volt, és rá kb 6- hónapra jött össze az is úgy hogy ikerterhességnek indult de az üres magzatburok eltávozott.. de ez már más téma..
Kisfiúra vágytam nagyon, hogy legyen egy fiam, akinek én lehetek a mindene, a kislányom nagyon apás, és tudom hogy a második is az lessz.. :( körülöttem mindenkinek párban van, és ezt az orrom alá is dörgölik, plusz a családban a férjemet is gúnyolják ez miatt.. :( sajnos olyankor csak csendben vagyunk, mert nem tudunk mit mondani..
Miért lenne törvényszerű, hogy mindkét lányod ugyanolyan lesz? Az egyik apás, és? Nekem két fiam van, az egyik nagyon apás (nem mintha az én társaságomat ne értékelné, de hát apával lehet kommandósat játszani, meg ehhez hasonlókat, ami - bevallom -, engem egy fikarcnyit sem érdekel vagy szórakoztat, viszont velem meg lehet kirándulni, strandolni, amiket meg apa nem igazán szeret, vagy például sokkal több mesét ismerek és szeretek felolvasni, na egy ovisnak ezek is számítanak, még ha a kommandózásnál nincs is királyabb jelenleg :D ), de páldául a kamasz fiunk mindig is anyásabb volt inkább, valószínűleg azért, mert nagyon hasonló humorunk van.
Az meg amúgy is iszonyú nagy hülyeség, hogy minden lány inkább apás, ez az esetek többségében inkább csak azon múlik, hogy mennyire passzol a személyiségük. Én pl. mindig inkább anyás voltam, felnőttként is sokkal jobban kijövök anyámmal (évekig dolgoztunk is együtt, nagyon jól tudtunk együttműködni, meg amúgy is eléggé hasonlóak vagyunk sok mindenben), apámmal sokkal kevésbé tudok szót érteni, pedig őt is szeretem, csak kb két perc alatt úgy meg tud sérteni, még ha nem is szándékosan, és ő is rendszeresen megsértődik rám, pedig nem direkt csinálom. Öcsém viszont nagyon apás volt mindig, bár neki meg olyan szerencsés természete van, hogy mindenkivel nagyon jól ki tud jönni.
21: hát azt tuti nem bírja mert a következő privátot kaptam tőle :DDD
Az üzenet:
Mekkora egy segg paraszt vagy. Jelentettelek te mocsodék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!