Hogy fogadtad el a második gyermeket amikor megtudtad hogy
a neme ugyan az mint az első?
Figyelt kérdés
Tudom és tisztában vagyok vele, hogy szerencsésnek érezhetem magam hogy van gyermekem, mert van akinek egy sem jön össze, de a kistesó témával sajnos megszenvedtünk mi is vetélésem is volt, és rá kb 6- hónapra jött össze az is úgy hogy ikerterhességnek indult de az üres magzatburok eltávozott.. de ez már más téma..
Kisfiúra vágytam nagyon, hogy legyen egy fiam, akinek én lehetek a mindene, a kislányom nagyon apás, és tudom hogy a második is az lessz.. :( körülöttem mindenkinek párban van, és ezt az orrom alá is dörgölik, plusz a családban a férjemet is gúnyolják ez miatt.. :( sajnos olyankor csak csendben vagyunk, mert nem tudunk mit mondani..
Bocs de miféle ismerőseitek vannak, hogy "az orrotok alá dörgölik", hogy egynemű gyerekeitek lesznek és a férjedet gúnyolják miatta? És ti miért hallgatjátok ezt behúzott farokkal? Állítsátok le őket intelligens emberek módjára. Vagy nektek oké, ha majd a gyerekeitek előtt is ezt fogják csinálni? Nincsenek értelmes barátaitok, akik nem rugóznak ilyen hülyeségeken?
Az nem gond, hogy kisfiúra vágytál, az sem, ha csalódott vagy, de álljatok már a sarkadra a pároddal, ne legyetek ennyire pipogyák.
Egyébként meg nem feltétlenül nemfüggő, hogy melyik gyerek melyik szülőhöz húz, az unokaöcsém pl. apás, az unokahúgom anyás.
2021. dec. 20. 19:19
13/24 anonim válasza:
fura emberekkel lehet körülvéve a kérdező...
Nekünk aztán igazán hatalmas baráti körünk van, de soha egy fél megjegyzést nem hallottam a 4 lány miatt.... Tök természetes...
2021. dec. 20. 19:22
14/24 anonim válasza:
Őszintén, nekem eredetileg az 1 fiú, 1 lány felállás volt a vágyam, aztán a fiam után reménykedtem kicsit, hogy a kistesó is fiú lesz 😃 Olyan problémamentes volt mindig, babának is jó evő, jó alvó, okos, tök jó természetű...persze tudom, hogy ez nem a nemétől függ, de úgy voltam vele, hogy ilyen gyerekből jöhet még egy 😃 Aztán lányunk lett, szóval az eredeti elképzelésem jött be - DE, ami a legfontosabb: egyetlen percig sem éreztem csalódottságot emiatt. Neked sem kellene, semmi nem garantálja, hogy ő is apás lesz. De még ha az is lesz...akkor mi van??
2021. dec. 20. 19:23
15/24 anonim válasza:
#12es végre egy normális válaszoló.
2021. dec. 20. 20:57
16/24 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés kamu, nem egy nagy szám, hogy egynemű gyerekek születnek, gyakori, nem szól be ezért senki, hülyeség is, úgysem a szülők döntik el.
2021. dec. 20. 22:05
17/24 anonim válasza:
Két fiút "terveztem", 3 lány lett. Elsőnél három napig sírtam, aztán elfogadtam és hatalmas szerelem lett, másodiknál röhögtem, harmadiknál örömömben zokogtam h egészséges (nifty teszt eredményével a nemét is megtudtuk), mára már ez a természetes. Én kifejezetten örülök h apásak, semmi féltékenység nincs bennem, valószínűleg magaddal nem vagy rendben. Plusz nem az a férfi aki fiút csinál, hanem aki embert nevel a gyerekeiből, mindegy milyen neműek. Körülöttem egyébként kb 85%nak egyneműek a gyerekei, de a vegyespárosokat sem nézik le. Egészségesek legyenek és boldogak.
2021. dec. 21. 01:11
18/24 anonim válasza:
4 lányom van, a negyediknek is ugyanúgy örültünk mindketten, mikor kiderült a neme (konkrétan ebben reménykedtünk, de nem lett volna kisebb az öröm fiúval sem).
2021. dec. 21. 04:01
19/24 anonim válasza:
Ilyen nálunk is volt a családban, de ma már tudom, hogy csak irigyek voltak. Azt állította a rokon hogy csak az az igazi férfi aki fiút tud csinálni (természetesen neki az volt) , mi meg lányok voltunk (anyám elvetélt két fiút előrehaladott terhesség alatt, és ezt ő is tudta majd anyám által választott neveket lenyúlták a saját gyerekeiknek, konkrétan az én nevem férfi párját kapta egy harmadik gyerek…). Minket se védtek meg a meghunyászkodó szüleink. Én biztos leordítottam volna hogy vegye már észre magát mennyire sértő és bunkó a viselkedése. Egyébként azzal hogy megfelelsz az aktuális elvárásnak nem jelenti hogy nem fognak bántani, ebből nem ez a kiút, hanem hogy kiállsz magadért és a családodért.
2021. dec. 21. 07:52
20/24 anonim válasza:
Már miért lenne a második lány is nagyon apás? Én második lány vagyok, és nagyon anyás voltam. Ne izgulj rá erre, a családod hülyeségeire meg ne is figyelj. Sajnos, sok idióta családtag van, akik megkeserítik az életünk a gondolataikkal, tanácsaikkal. ezeket egyik füleden be, a másikon ki. Boldog babavárást, és sulykold a magzat felé, hogy szereted, és hogy ő lesz a mindened.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!