Mit engedtél el a házimunkából? Mit csináltál és hányszor gyerek előtt, és mennyit engedtél el belőle gyerek után?
#19 vagyok, bocsi, elírtam 12-14 között voltunk kint
Egy gyereknek minden új, nem csak a barbizás a játék, neki az is élvezet, hogy kipakolja a mosógépet a kosárba, hogy adogatja a ruhát, hogy nézi a tojásfeltörést, hogy gereblyéz, hogy visz a kutyának snacket, hogy amíg porszívózok a játék takarítószettjével pókhálóz meg sepreget, stb
Olyan nehezen akarom elhinni, hogy vannak felnőtt nők, akiknek gyerekük van és ezen meglepdőnek.
Azt a 'rengeteg' házimunkát, ami 72 nm-en van, akkor csinálom, amikor:
1. Alszik
2. Az etetőszékben majszol gyümölcsöt vagy issza a kakaót
3. Éppen úgy látom hogy jól elvan magában
Illetve én 3 naponta főzök nagy adagot, nem szeretek főzni, meg utána takarítani.
Sose volt még, hogy elhanyagoltam volna a házimunka miatt. Szereti adogatni a szárítóra a ruhákat, meg bepakolni a szekrénybe, meg a mosógépet/mosogatógépet indítani stb...
Van, hogy nem rögtön tudom utána a konyhát lesikálni, de nekem belefér ha csak 2 óra múlva fog csillogni.
Én is csatlakozom az irigykedők táborába! 😪
Nekem totál úszik a lakás, tiszta kupi van mindenhol.
Egy 5 hónaposom van, aki kedv függő, hogy mikor mennyire van el, de mindig igényli a jelenlétet.
Aludni csak a karomban szokott cicizés közben, ha lerakom egyből éber és inkább növeszti a táskákat meg nyűgös egész nap, de nem alszik anya öle nélkül. 1 esetet kivéve, amikor lenn vagyunk napi 2x kutyát sétáltatni, mert addig babahordozóban vagy a babakocsiban alszik.
Az elején még próbáltam lerakni, játszószönyegre, hintába, hogy nyerjek 10-20 perceket, de van amikor egy teregetést végig sír. Kb. a teregetés/mosás van meg rendszeresen. Minden más változó. Még a főzés is. Volt, hogy akkor tudtam csak enni, amikor este hazajött a férjem.
Én szeretnék sokkal nagyobb rendet tartani, de nekem munka mellett könnyebb volt kézben tartani a dolgokat.
Szóval szerintem szuperek vagytok csajok, nekem ez nem megy. 😅
19, egyreszt az én gyerekem SOSiNCS fent éjfélig, mert egy gyereknek 8-12 között van a legnagyobb szüksége az alvásra hormonális és neurologia szempontból és nem bámul napi 1 órát tévét, összesen napi 2 rész bogyó babócát nézhet délután. Ha haladnom kell a tudományos munkával, elviszi a bébiszitter. Naponta minimum 3 órát vagyunk kint 2 részletben és van kizárólagos anyaidő. Takarítani meg főzni nem lehet,míg alszik mert felébred, én ekkor erősítek, nyújtok, olvasok e-mailekre válaszolok, pihenek. ( du 2-3 órát alszik, éjjel 11-12 órát.)
120 nm-en élünk, van macska meg kutya meg egy 14 és 12 éves tudom milyen főzni meg mosni meg takarítani.. Ez itt kamuvilagbsjnojsag,amit egyesek nyomnak. Nekem a férjem rendezi a bevásárlást meg a takarítás oroszlán részét. Megfőzni meg mosni meg pakolni pont eleh55 emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!