Szóljak a védőnőnek erről?
Figyelt kérdés
Szetmentunk a vőlegényemmel, 3 hónapos a babánk.
Kell róla tudnia a védőnőnek vagy felesleges infó neki?
2021. dec. 20. 04:47
1/11 anonim válasza:
Baj nem lesz belőle he elmondod. Gondolom nem titok.
2/11 anonim válasza:
Szerintem max ha szóba jön, és elakarod mondani, amúgy semmi köze hozzá.
3/11 anonim válasza:
Védőnő vagyok, én szeretem tudni, mert így ha bármilyen segítség vagy támogatás van akkor az egyedülálló, szűkösen élő szülők előnyt élveznek.
4/11 anonim válasza:
Csak akkor mondanám el, ha normális, segítő szándékú. Az enyém csak adminisztrált, nem segített semmiben. De ha a tiéd segítő szándékú, érdemes elmondani. Egyrészt kiderül úgyis, másrészt meg vannak támogatások, esetleg vmi klub, ahol segíthetnek.
5/11 anonim válasza:
Csak akkor mondanám el ha meg lennék szorulva és a segítségére lennék szorulva,amúgy semmi köze hozzá.
7/11 anonim válasza:
6-os, mi tart meg? Nem 3 hónapos terhes. A gyerek 3 hónapos.
8/11 anonim válasza:
Èn nem mondanàm neki. Semmi köze hozzà. Azt kell nèznie, hogy a gyerek egèszsèges-e.
9/11 anonim válasza:
Én is azt gondolom,hogy felnőtt ember,nem köteles magánéleti dolgokról beszámolni.
10/11 anonim válasza:
Mi szétmentünk a gyerek apjával 7 hónapos volt már akkor a fiúnk és nem picaklakó.
Nem mondtam nincs köze hozzá szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!