Mit gondoltok erről a névpárosról?
A páros pedig a Nella mint női keresztnév és a Keve mint férfi keresztnév. Hamarosan megszületnek az ikrek és ezek már biztos nevek csak gondoltam megkérdezem a véleményeteket. És igen nem mindennapi nevek ez tény.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A Nella nekem sem tetszik annyira, a Keve már jobban, de szerintem azért, mert ismertem egy kisfiút, akit így hívnak, aranyos,bociszemu hosszú szempillaju.
Sok boldogságot az ikrekhez:)
Nekem egyik sem tetszik. Ráadásul nem is passzol.
Nella - olasz és az Antonella becézése (ami viszont tetszik)
Keve - ősmagyar név
Nekem tetszik. A Kevét nem is hallottam még őszintén, de nagyon tetszik. Kendét hallottam, ismerek is egy kisfiút, ez is szé név. Engem nem zavarna, hogy az egyik ősmagyar név, a másik meg nem.
A Nella is szép, a Nelli becézés is aranyos.
Ha nektek tetszik, adjátok bátran:) biztos lesz, aki leszólja majd vagy visszakérdez vagy félreerti, de ezek ne akadályozzanak a döntésben szerintem.
Kevet majd halljatok eleget tekintettel arra h Ruzsa Magdie is az lesz, igy az orszagban szuletik mostansag majd jo par.
Szemely szerint egyetlen dolog zavarna, a Keve magyaros, a Nella meg inkabb kulfoldies.
Azt add amit szeretnetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!