Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegáns, kifinomul lánynevek?

Elegáns, kifinomul lánynevek?

Figyelt kérdés

Magyar nevekről nem találtam ilyen listát, azonban külföldi oldalon pl az Elizabeth, Beatrice, Victoria stb nevek tartoznak ide.

Tudtok olyan magyar lányneveket írni, aminek elegáns, kifinomult hangzása van?

2021. dec. 14. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Auróra, Alexandra, Diana, Dália, Elza, Elena, Gabriella, Helena, Ida, Írisz, Johanna, Julianna, Lívia, Nília, Melánia, Polla, Polett, Rita, Sarolta, Sára, Titanilla, Teodóra, Viktória,
2021. dec. 14. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
31%

Nem mindenki fog elegánsnak tartani egy nevet, csak azért, mert uralkodó inspirálta. Szerintem a kifinomult mindenkinek mást jelent, számomra például pont hogy a cikornyás, arisztokrata nevek azok (Antónia, Elizabet, Anasztázia) amik inkább csicsásak, mint kifinomultak.

Számomra az egyszerű, rövidebb, de szép hangzásúak tetszenek (Anna, Emma, Léna, Adél) bár ezek elèg gyakoriak sajnos, azt elismerem.

2021. dec. 14. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Aurélia,Krisztina,Zsuzsanna,Szilvia,Angéla,Zita.
2021. dec. 14. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
23%
alíz, ida, kinga (szerintem ő valami királynőnk volt, de nekem valamiért nagyon elegáns név), hosszabbakból a Viktória (ezt a jelentése miatt), és a Karolina, ELizabeth. (nem biztos hogy ez a magyaros átírása, félig nem magyarul beszélek bocsi)
2021. dec. 14. 23:45
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Olivia

Koínélia

Heléna

2022. febr. 3. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Adél
2023. jún. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!