Mit tennél, ha szeretnél gyereket, de ha az eszedre hallgatsz, akkor nem lehet?
30 éves vagyok, párom pár évvel idősebb. Elég nehéz gyerekkorom volt, mélyszegénységben nőttem fel. 26 évesen sikerült lediplomáznom, elköltöztem otthonról a párommal egy albérletbe. A jelenlegi életszínvonalammal elégedett vagyok, így, hogy csak magamat kell eltartanom. Beszéltünk már a gyerekvállalásról, hogy mindketten szeretnénk. De ha abba belegondolunk, hogy mi van ha a gyerekkel egyedül maradnánk, akkor csak párom tudná egyedül felnevelni a gyereket. Nekem nincs olyan munkám, fizetésem, amiből egy albérletet ki tudnék egyedül fizetni, és mellette még jutna az életre is. Nem tudunk saját lakást venni. De ha tudnánk, sem biztos, hogy én egyedül meg tudnék úgy élni, egy gyerekkel. Vessük el a gyerekvállalás témát?
Biztosan lesz olyan, aki azt mondja, hogy keressek jobb munkát. Épp ezért költöztünk nagyvárosba, rengeteg interjún voltam már, de sosem engem választottak a jobb munkákra. Ettől függetlenül nem adom fel, de légyszí, aki ezt érzi a legnagyobb tanácsnak, kíméljen meg tőle. Köszönöm.
Én 20 évesen szültem, mert szerettem volna és tudtam, hogy bármi lesz, a gyerekemért mindent meg fogok tenni és képes is leszek rá. Nem volt biztos állásom, családi segítségem se nagyon van. Apukám párszor vigyázott a fiamra kiskorában, azóta lebetegedett.
Albérletben éltünk az exemmel, mikor szétmentünk egy időre apuhoz költöztünk a gyerekkel 3 éves volt akkor. Addig hajtottam, pályáztam, míg nem kaptam önkormányzati lakást. Volt biztos állásom és mellette egyetemre jártam. Lett nyelvvizsgám, jogsim, 2 diplomám.
Hogy a gyerek miatt ne lehetne valamit megtenni az csak kifogás!
Ja és mindig mindene megvolt és megvan a fiamnak, hónap végén sem kell kattognom miből adok neki enni, vagy mi lesz ha beteg lesz vagy kell egy új cipő. 9 éves múlt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!