Sok szülő miért nem kever le olykor olykor egy atyai pofont a gyerekének?
A szomszédban van egy kb 8-9 éves fiú, és nagyon rossz, szinte minden délután egy órát üvöltözik vele az anyja, hogy mit csináljon, és mit ne. Van, amikor jobban áthallatszik, van amikor kevésbé.
És ez sajnos trend lett, hogy manapság a szülő csak pofázik, de nem ér el vele semmit. Miért nem mernek lekeverni egy pofont a gyereknek?
Az én időmben, ha valami rosszat csináltunk, kaptunk a suliban is pofont.
És utána odahaza nem sipítoztunk, hogy anyu menjen be ügyvéddel, vagy apu hazafele menet rúgja fel a tanárt.
KUSSOLTUNK! Mert tudtuk, hogy otthon is kapnánk egyet.
Manapság meg, ki kell nyalni a popijukat, meg cihológus kell a kis hópihéknek. És ezért lesz annyi elkényeztetett, ideggyenge kis féreg. Meg drogos, meg homi.
Èn volt, hogy megütöttem a gyerekem. Ez teljesen szembemegy az elveimmel, de a dühöm, és nem az eszem vezetett.
Képzeld, kèrdező, senkit nem lehet jobbà verni. Nàlunk sem oldotta meg az alap problèmàt, viszont a gyerek is elkezdett csapkodni.
Mert ha az üvöltötés nem használ, a pofon fog.
Jah… nem
( szoktam üvöltözni🙈 és sajnos volt, hogy megütött már a gyerekeimet, pedig elveim ellen van..
Nem használt, rosszabb lett..
A verés az csak a saját tehetetlenségedet bizonyîtja.. anyai/ atyai pofon semerre nem vezet..
Én azt is erősen titkoltam otthon, amikor megszidtak a suliban, nem szülséges a vántaazás hozzá.
"senkit nem lehet jobbà verni"
De a kérdező az előző, már törölt kérdésében leírta, hogy őt bizony verték, és neki jót tett.
Baszki menj mar innen kérdező. Annyi felesleges idiota kerdest teszel fel...
Nagyon kreativ vagy h ennyi ötleted van h hany fele kérdést irkalj ki, a fantaziadat hasznald mashol, mondjuk ertelmes dolgokra. Ezen az oldalon smemi keresnivalod.
13:58
Lehetnél Oktatásügyi Miniszter! Like
Ha egy szülő napi 1-2 órát üvölt a gyerekkel, attól nem lesz baja? Nem torzul?
A múltkor hallottam egy másik anyukától, hogy nem akarnak több gyereket, mert ezzel az egyel is annyi baj van. A mi szüleink kettőt-hármat vállaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!