Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól érdemes melltartót...

Mikortól érdemes melltartót hordania neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedülálló apa vagyok, egyedül nevelem a lányomat. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes neki venni melltartót. Most 10 éves és nincs neki még.

#kislány #melltartó #Mikorkellneki
2021. dec. 10. 13:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kell, hogy megírd nekünk a fejleményeket, ha csak nem lesz miattuk újabb kérdésed.

És a beszélj vele részt nem úgy értettem, hogy akkor ha ma hazaér a suliból, akkor ültesd le a konyhaasztalhoz és beszéld meg vele, hanem hogy amikor olyan épp a hangulat és jó alkalomnak tűnik, akkor szépen próbáld meg erre terelni a témát.

Kényes dolgok ezek ilyenkor, erőltetve nem szabad, mert abból semmi jó nem sül ki.

2021. dec. 10. 15:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, ő azt mondta, hogy ő nem szeretne melltartót.
2021. dec. 10. 15:37
 13/22 A kérdező kommentje:
A menstruációról, hogy kéne felvilágosítani? Nekem a szüleim nem mondtak semmit a menstruációról meg az iskolában sem volt felviágosító óra.
2021. dec. 10. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

https://www.youtube.com/watch?v=pSmIiLd8x0M

https://www.youtube.com/watch?v=J7rjgE--oJ4

És hagyj a szobájában egy csomag betétet.

De ha ennyire nem vagy képben te sem, akkor sokadszor is megkérdezem: női rokon, női barát, aki elbeszélgetne vele, nincs?

2021. dec. 10. 15:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik eddig írtak!
2021. dec. 10. 16:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Finoman ülj le vele ebben nincs mit szégyellni
2021. dec. 10. 16:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam kislány, akkor divatos nyári felsőként jött be a top, később ennek melltartó változatára már magunktól álltunk át. Most még elég lehet, ha nyáron hord spagetti pántos felsőt. 🙂
2021. dec. 10. 17:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Fejlemények: Vettem neki 3 melltartót amit ő választott ki, hogy milyet, aztán nem akarta felvenni. Most meg vísit meg sír, mert nem akarja felvenni. Szerintetek most mit csináljak?
2021. dec. 10. 17:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

De miért erőlteted?

Amúgy egyre gyanúsabb, hogy troll vagy, mert egyrészt néhány óra alatt már meg is történik nálatok minden a beszélgetéstől a vásárlásig, másrészt meg a feltett kérdésekre nem válaszolsz. Ez a kettő együtt több mint gyanús...

2021. dec. 10. 17:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, másrész meg ő választotta a melltartókat, olyat vettem neki amit ő szeretett volna, elég drága volt. És nem erőltettem! Meg mondta, hogy felfogja venni!
2021. dec. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!