Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól érdemes melltartót...

Mikortól érdemes melltartót hordania neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedülálló apa vagyok, egyedül nevelem a lányomat. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes neki venni melltartót. Most 10 éves és nincs neki még.

#kislány #melltartó #Mikorkellneki
2021. dec. 10. 13:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Majd ha lesz melle.
2021. dec. 10. 13:48
 2/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem menstruáció függő. Ha már nő neki és zavarja, hogy látszik a pólóban ,akkor se melltartót hordjon,hanem vannak ilyen gyerek topok. Azt bőven hordhatja még évekig és majd akkor hordjon rendeset,ha már akkora lesz neki. De egyébként én nő vagyok és ha tehetem nem hordok. Bár mellméret függő
2021. dec. 10. 13:48
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Mije nincs még neki? Melle vagy melltartója?

Kezdetnek valami ilyet vegyetek:

[link]

Akkor kell neki venni, amikor ő úgy érzi, hogy szeretne ilyet hordani.

Nagyi, nagynéni nincs, akivel erről beszélhetne?

2021. dec. 10. 13:49
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
12 evesen kapott eloszor topot, mert akkor kezdte zavarni hogy a polo alatt latszik. 13 evesen mar rendes melltartot kellett venni.
2021. dec. 10. 13:51
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Lassan ideje volna a menstruációról is felvilágosítani, ha még nem történt meg. És beszerezni otthonra készenlétbe egy csomag egészségügyi betétet. Sőt, lassan az iskolatáskájában is helyet kaphat egy betét, biztos ami biztos.
2021. dec. 10. 13:51
 6/22 A kérdező kommentje:
Elég szégyenlős a lányom, egyszer sem mondta, hogy vegyek neki.
2021. dec. 10. 14:06
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 11 éves, februárban lesz 12.Sportol,ezért már 2 éve hord toppot.Nem a mellméret miatt,hanem mert zavarta az öltözőben hogy esetleg látják.Klasszikus melltartó csak akkor kell majd,ha már rendesen cicisedik,de toppokat szerintem nyugodtan vehették már,és ahogy írták a menstruációra is fel kellene már készíteni,ne érje váratlanul.
2021. dec. 10. 14:07
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

"Elég szégyenlős a lányom, egyszer sem mondta, hogy vegyek neki."

Te vagy a felnőtt, neked kellene tapintatosan kezdeményezned a beszélgetést.

Ha pedig úgy látod, hogy nem akar veled erről beszélgetni, akkor hanyagold a dolgot. Esetleg kérj meg egy nőrokont vagy ismerőst, akivel közeli kapcsolatban van, hogy próbáljanak meg vele ezekről beszélni, vigyék el vásárolni.

De semmiképp se hagyd magára ezekkel a dolgokkal, felvilágosítatlanul.

2021. dec. 10. 14:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Beszélek vele, majd írom a fejleményeket.
2021. dec. 10. 14:19
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég a fent már linkelt top még neki, nekem is hasonló volt először, később már ő fogja érezni, mikor nőni kezd a melle, hogy miben érzi kényelmesen magát. Ha nélküle vennél, esetleg gyerekruha részlegen tudnak segíteni neked boltban, ha viszel egy pólót magaddal, mekkorát hord.
2021. dec. 10. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!