Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kezdett járni kisfiad?...

Mikor kezdett járni kisfiad? 1 éves a babám, még nem jár egyedül.

Figyelt kérdés
Hétvégén az egyik kedves rokon valahol látott egy babát, és azt mondta, hogy hú még nem volt 1 éves, de úgy rohangált, ment, hogy csak na. Az én kisfiam pedig még egyedül nem indult el, csak pár lépést tett eddig egyedül remegő lábakkal, de még fél, és 20-án volt 1 éves. Nem esett jól ez az összehasonlítás, hisz minden baba más ütemben fejlődik. Ezért is várok hasonló korú babák anyukájától megnyugtató választ. Ki hol tart? Hogyan és mikor indult el egyedül a babuci?
2010. szept. 6. 11:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaposan felállt a kisfiam, 7 hónaposan az ágy szélébe kapaszkodva járt, és 3 nappal ezelőtt indult el végre önállóan: 15 hónapos!!!
2010. szept. 6. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapja volt kb., amikor egyik nap sétáltunk a kislányommal, ő ült a babakocsiban. Ott sétált egy kislány az anyukájával (nagyon pici volt). Mondtam a lányomnak, nézd milyen ügyes baba, kisebb mint te, és mégis sétál. Az én lányomra azt mondta a nő, hogy milyen lusta, csak ül a kocsiban. Na akkor majdnem bevertem neki egyet, de inkább megkérdeztem, az ő lánya hány hónapos, na akkor derült ki, hogy 15!, az enyém meg csak 12 hónapos volt, de azt hitte, hogy van már 18 hónapos is. Lányom 84 cm volt 1 évesen.

Csak azért írtam, hogy tényleg lehet, hogy nem is 1 éves volt az a gyerek, akit látott!

2010. szept. 6. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
16 hósan indult el egyedül. Semmi baja, nem beteg. 23 hós már a fiam.
2010. szept. 6. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én mint "tapasztaltnak" mondható anyuka azt mondom Neked hogy legyél nyugodtan ne idegeskedj ezen!3 gyerekem van,a nagyfiam 15 hónaposan indult el,a lányom 11 hónaposan már szaladt,a kisfiam most 14 hónapos,12 hónaposan mégcsak nem is állt fel ma pedig már szalad.Nincsen két egyforma gyerek még családon belül sem!Én sosem hasonlitgatom a gyerekeimet sem egymáshoz sem máséhoz,majd elindul a kisfiad ha elég érett lesz hozzá.:) További boldog babázást!üdv 3 gyerekes anyuka
2010. szept. 6. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen összehasonlítások semmit nem érnek! Csak arra jók, hogy idegesítsd magad és aggódj, hogy le van maradva a babád, pedig nincs. Más ütemben fejlődik és ennyi. Az én kisfiam 8 hónaposan állt fel és onnantól ment kapaszkodva, 12 hónaposan tette meg az első önálló lépéseit és 12,5 hónapos kora óta jár egyedül, most 15 hónapos. De pl a szomszédom kisfia csak 16 hónapos korában indult el egyedül.... szóval nagyon változó.
2010. szept. 6. 16:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem érdekel persze, de valahol fáj az ilyen beszólás.:( Vajon milyen szándékból teszik?? Szerintem sem 1 év alatti volt a kis csaj, csupán aprócska termetű, de váltig állították, hogy tuti fiatalabb volt a kisfiamnál. Rájuk hagytam. Az én fiam magas, atléta típusú, a védőnő szerint is mindig idősebbnek tűnt a kiskrampuszom.:) Ja, és ennek a rokonnak nincs gyereke, szóval nagyon tudja a dolgokat. Mindegy, én mint fiatal befoghatom, ráadásul a férjem rokona. Néha elküldeném a rokonait melegebb éghajlatra, de tartanom kell a férjem miatt magam. Elég nehéz, mert magamban meg puffogok. Köszönöm nektek, nagyon jól estek a válaszaitok! Mindenkinek boldog babázást!:D
2010. szept. 6. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Epp a 13.honapjanak az utolso napjan kezdett el jarni.Holnap lesz 1 hete:) Ne aggodj,nincs elkesve semmirol.

14 honapos kisfiu anyukaja

2010. szept. 7. 01:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem az anyósom mondogatja mindig, hogy a másik unokája bezzeg már 7-8 hónaposan felállt, és mindegyik unokája ment 1 éves korában. Az én kisfiam 15 hónapos múlt 1 hete, de nem hajlandó elengedni a kezem.
2010. szept. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!