Kivel hagyjam a kislányom ?
Sajnálom de ez hosszú lesz .A történet a következő . Már a terhességem alatt kiderült hogy p3as a citologiám , magas rizikójú hpv-t állapítottak meg . Kétszer is elvégezték a citologiát is de nem változott az eredmény . Elküldtek onko teamre és azt mondták hogy megvárják a szülést, mert nem szeretnék bojgatni a magzatot . Megszültem minden rendben volt . Egészséges kislány . Voltam hat hetesen ott is mindent rendben találtak , de most a héten megyek vissza citologiára . Az onko team azt mondta még a szülés előtt hogy ha ez az eredmény szülés után sem lesz jobb akkor valószínűleg kell csinálni egy kúp alakú bemetszést a méh szájamból .Januárban meg is lesz az eredmény , ha rossz akkor úgy tudom ez egy napos műtét, szóval bent sem tartanak . Viszont félek mert a kislányom most három hónapos és nagyon anyás . Lehet hogy hülye kérdés de vihetem a kórházba magammal ? Van ott aki tud ilyenkor vigyázni a gyerekre ? Anyósomban sajnos nem bízok , mert semmiben nem ad nekem igazat . Azt sem értette meg miért nem kezdem el a hozzá táplálást most a kislányomnál . Amikor mondtam hogy anyatejes babának csak fél évtől ajánlott körülbelül , akkor is csak kérdezgette hogy
-de hát van 3+os baba kaja ! Miért nem adsz neki olyat ? Láttam a boltban ....
És ezt minden héten elmondja ha jön. Semmit nem tart tiszteletben. Pelenkázni sem tud , de ő osztja az észt. Így hogy mindennel szembe megy nem hagyom vele kettesben a gyereket. De azt nem tudom hogy a férjem hogy boldogulna egyedül a lányommal , mert ha fürdők és vele hagyom akkor is a legtöbbször egy kis idő után eltörik a mécses . Senki más nincs aki tudna rá vigyázni és már a tudat is rossz hogy nélküle kell lennem és hogy sír utánam .Tudom hogy hülyeség, de ez olyan mintha cserben hagynám. ... Volt valaki ilyen helyzetben ?
Köszönöm ha elolvastad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!