Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kivel hagyjam a kislányom ?

Kivel hagyjam a kislányom ?

Figyelt kérdés

Sajnálom de ez hosszú lesz .A történet a következő . Már a terhességem alatt kiderült hogy p3as a citologiám , magas rizikójú hpv-t állapítottak meg . Kétszer is elvégezték a citologiát is de nem változott az eredmény . Elküldtek onko teamre és azt mondták hogy megvárják a szülést, mert nem szeretnék bojgatni a magzatot . Megszültem minden rendben volt . Egészséges kislány . Voltam hat hetesen ott is mindent rendben találtak , de most a héten megyek vissza citologiára . Az onko team azt mondta még a szülés előtt hogy ha ez az eredmény szülés után sem lesz jobb akkor valószínűleg kell csinálni egy kúp alakú bemetszést a méh szájamból .Januárban meg is lesz az eredmény , ha rossz akkor úgy tudom ez egy napos műtét, szóval bent sem tartanak . Viszont félek mert a kislányom most három hónapos és nagyon anyás . Lehet hogy hülye kérdés de vihetem a kórházba magammal ? Van ott aki tud ilyenkor vigyázni a gyerekre ? Anyósomban sajnos nem bízok , mert semmiben nem ad nekem igazat . Azt sem értette meg miért nem kezdem el a hozzá táplálást most a kislányomnál . Amikor mondtam hogy anyatejes babának csak fél évtől ajánlott körülbelül , akkor is csak kérdezgette hogy

-de hát van 3+os baba kaja ! Miért nem adsz neki olyat ? Láttam a boltban ....

És ezt minden héten elmondja ha jön. Semmit nem tart tiszteletben. Pelenkázni sem tud , de ő osztja az észt. Így hogy mindennel szembe megy nem hagyom vele kettesben a gyereket. De azt nem tudom hogy a férjem hogy boldogulna egyedül a lányommal , mert ha fürdők és vele hagyom akkor is a legtöbbször egy kis idő után eltörik a mécses . Senki más nincs aki tudna rá vigyázni és már a tudat is rossz hogy nélküle kell lennem és hogy sír utánam .Tudom hogy hülyeség, de ez olyan mintha cserben hagynám. ... Volt valaki ilyen helyzetben ?

Köszönöm ha elolvastad

#baba #kórház #Onko team
2021. dec. 9. 02:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljatok ki több féle cumisüveget. Nekünk a Lansinoh-t gyönyörűen elfogadta és nem kavart be a szoptatásba. Szoptatás közepén kínáld meg vele.

Én a helyedben elkezdenék fejni is, a fagyasztóban eláll, apukának csak melegíteni kell. Csak hogy arra az esetre is biztosítva légy,ha nem fogadná el a tápszert (nálunk a Hipp combiotic vált be) aztán majd vissza áll a mennyiség később.

Én terhesség előtt estem át ezen a műtéten, kitartás! Minden rendben lesz!

2021. dec. 9. 08:26
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Ja igen a fejés most fontos. Kezdj el tejet gyűjteni apukának. Veszel mellszívó elektromos gépet és szépen minden nap fejsz keveset.
2021. dec. 9. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam így. Az első szülésem után a 6 hetes kontrollon derült ki, hogy bent maradt egy darab a méhlepényből. 2 hónapos volt a fiam amikor műtöttek. Fejtem le tejet előtte, és teljesen jól elvolt Apával egész nap. Ne aggódj, minden rendben lesz!
2021. dec. 9. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
80%-ban értékelő, kifejtenéd mi a bajod a válaszommal?
2021. dec. 9. 13:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó semmi gondom a válaszoddal , azt sem tudom melyiket válaszoltad. Mások is pontozhatnak, de én mindig pozitívan értékelem mert ha már egyszer valaki vette a fáradságot és elolvasta akkor az már pozitív számomra .Csak most olvasom át őket , eddig csak nagyjából olvasgattak . Annyit már most leszögezték . Tudom hogy ugyan olyan jogú szülő , nem értem miért gondolja az egyikőtök hogy én kiszedem a kezéből . Pont ellenkezőleg történik ez . Nem bír vele és már nyújtani hogy vegyem át . Nem tudja hogy kezelje . A kakis pelenka látványától is öklendezik ... :D
2021. dec. 9. 15:15
 16/21 A kérdező kommentje:

De hidjétek el a legrosszabbra is gondoltam . Az én anyám is fiatalon meghalt .... És tudom hogy ha úgy hozza a helyzet akkor minden bizonnyal megoldja a férjem , de ettől függetlenül aggódhatok .

10 es nem tudom miből gondolod hogy ki van sajátítva . Anno az aranyórában is végig a férjem fogta szinte . Pedig mi majdnem 3 órát kaptunk .

Mindenkinek köszönöm a válaszokat és együtt érzek azokkal akikkel hasonló dolog történt . Jó egészséget mindenkinek .:) Kellemes ünnepeket.

2021. dec. 9. 15:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Higgyétek *
2021. dec. 9. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem üljetek le és beszéljétek meg, mégis hogy tervezi ha neked neadj isten kezelésekre kell majd járni. Vagy rosszabb. Felnőtt férfi. Nőjön fel és tanuljon meg gondoskodni a gyerekéről.
2021. dec. 9. 15:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom de ezzel nem tűnt fel jobb színben a párod. Ne adja vissza ha sír, meg vegyen erőt magán. Ez mind gyakorlat kérdése. Azért sír nála a gyerek, mert nincs bensőséges kapcsolat, mivel nem tölt vele elég időt. És ez ezek szerint csak rajta múlik, mert te adnád a kezébe szívesen.

A kaka mindenkinek büdös, de nagyon jó álca a kakás pelenka cseréjének kikerülésére hogy öklendezik kettőt.

2021. dec. 9. 15:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van . El kell vele beszélgetnem erről . Szerencséjére valószínűleg már csak januárban lesz eredmény . Plusz jön a szabadság úgyhogy ez a legalkalmasabb időpont hogy sokat legyen vele és elvégezze a baba körüli teendőket . Tényleg köszönöm mindenkinek 😘❤️🙏✌️
2021. dec. 9. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!