Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kivel hagyjam a kislányom ?

Kivel hagyjam a kislányom ?

Figyelt kérdés

Sajnálom de ez hosszú lesz .A történet a következő . Már a terhességem alatt kiderült hogy p3as a citologiám , magas rizikójú hpv-t állapítottak meg . Kétszer is elvégezték a citologiát is de nem változott az eredmény . Elküldtek onko teamre és azt mondták hogy megvárják a szülést, mert nem szeretnék bojgatni a magzatot . Megszültem minden rendben volt . Egészséges kislány . Voltam hat hetesen ott is mindent rendben találtak , de most a héten megyek vissza citologiára . Az onko team azt mondta még a szülés előtt hogy ha ez az eredmény szülés után sem lesz jobb akkor valószínűleg kell csinálni egy kúp alakú bemetszést a méh szájamból .Januárban meg is lesz az eredmény , ha rossz akkor úgy tudom ez egy napos műtét, szóval bent sem tartanak . Viszont félek mert a kislányom most három hónapos és nagyon anyás . Lehet hogy hülye kérdés de vihetem a kórházba magammal ? Van ott aki tud ilyenkor vigyázni a gyerekre ? Anyósomban sajnos nem bízok , mert semmiben nem ad nekem igazat . Azt sem értette meg miért nem kezdem el a hozzá táplálást most a kislányomnál . Amikor mondtam hogy anyatejes babának csak fél évtől ajánlott körülbelül , akkor is csak kérdezgette hogy

-de hát van 3+os baba kaja ! Miért nem adsz neki olyat ? Láttam a boltban ....

És ezt minden héten elmondja ha jön. Semmit nem tart tiszteletben. Pelenkázni sem tud , de ő osztja az észt. Így hogy mindennel szembe megy nem hagyom vele kettesben a gyereket. De azt nem tudom hogy a férjem hogy boldogulna egyedül a lányommal , mert ha fürdők és vele hagyom akkor is a legtöbbször egy kis idő után eltörik a mécses . Senki más nincs aki tudna rá vigyázni és már a tudat is rossz hogy nélküle kell lennem és hogy sír utánam .Tudom hogy hülyeség, de ez olyan mintha cserben hagynám. ... Volt valaki ilyen helyzetben ?

Köszönöm ha elolvastad

#baba #kórház #Onko team
2021. dec. 9. 02:45
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat de ezt kihagytam . A kislányom születése óta nem fogadja el a cumis üveget , szóval ez is egy gond.
2021. dec. 9. 02:54
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk a férjem az eleje óta kiveszi a részét mindenből, fürdetés, etetés, pelenkázás. Kezd el a babádat hozzászoktatni az apjához. Legyenek többet együtt. Én bármikor a férjemmel hagyhatom a babám pont azért mert ve ugyanannyi időt töltött és kialakult a kötődés.
2021. dec. 9. 03:45
 3/21 A kérdező kommentje:

Megpróbálom többet kettesben hagyni őket ,de amúgy nálunk is mindenbe bele van vonva. Egyedül a pelus csere nem , de sokat játszik vele és együtt fürdetjük. Akkor el is van a lányom ha látja hogy a közelben vagyok, de ha kimegyek egyből észre veszi. :D Azért aggódok mert ez nem csak egy óra lesz és sokszor van hogy csak fél órákat alszik napközben. Nagyon éber és mivel nem tud aludni ezért van hogy egész nap megy a hiszti . Babakocsiban is csak fél órát hajlandó , aztán felkel és sír . Mint valami kis sziréna, eladja a falut . :D Szóval ő nem egy egyszerű eset .

Köszönöm a választ , azért megpróbálom ennél is többet :)

2021. dec. 9. 04:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem be kell vonni az apát, hanem hagyni kell, hogy egyedül csinálja. Teljesen egyedül. Te addig ne is legyél abban a helyiségben. Igen,a pelenkázást is.

Van még egy hónapotok, simán megszokja a gyerek. Lehet, hogy még most nem fogadja el a cumisüveget, de egy hónap alatt változhat a dolog, de akár pohárral is próbálkozhattok.

A kórházba biztosan nem engedik be, de nem is tanácsos, más megoldás kell.

2021. dec. 9. 05:05
 5/21 A kérdező kommentje:

Értem :) köszi

Mától elkezdjük így csinálni és bízom a legjobbakban . :)

2021. dec. 9. 05:18
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Tessék megérteni, hogy a gyerek nem csak a tiéd. Igen is muszáj az apukának is megoldania mindent körülötte.
2021. dec. 9. 06:26
 7/21 A kérdező kommentje:
Megértettem :)
2021. dec. 9. 06:30
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Vegyetek svéd itató poharat vagy sima pohárból is meg lehet próbálni etetni. És igen hagyd őket többet kettesben. Ne haragudj, de ha ne adj isten rossz eredményeid lesznek akkor mi lesz? Apuka nem tudja ellátni a gyereket mert féltél ráhagyni?
2021. dec. 9. 07:21
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd magukra őket apával, meg fogja oldani. A legtöbb apuka azért ilyen "béna" mert mi nők elvesszük a lehetőséget tőlük. Egy másik kérdésnél ezért le voltam pontozva, de itt gyakorlati példa hogy miért probléma ez...

Egyébként én nem voltam ilyen helyzetben, de unokatesóm igen. Azzal a különbséggel, hogy ők nem tudtak rákészülni, hanem a rohammentő vitte életveszélyes állapotban kórházba egy hónappal szülés után egyik este. A kórház kapuban pedig apuka ott állt az egyhónapos gyerekkel tök egyedül hogy most mi van. És tudod mi történt? Most kapaszkodj :-) apuka elővette a cumisüveget meg egy csomag tápszert és megette meg tisztába tette a gyereket. Túlélték mindannyian szerencsére.

2021. dec. 9. 07:57
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

Igen 3 hónapos volt a gyerekünk, amikor műtöttek engem. Abszolút jól ellátta a feladatokat a férjem, azóta is ugyanolyan jó apa, bármikor gondját viseli. Most is ő volt vele héten mert nekem dolgom volt.

Nem mondom, hogy egy mesterszakács, de ilyenkor jó a halrudi is, meg az ehhez hasonlók, ezen felül elmosogat, rendet rak, alapvető tisztaságot tart, elviszi a gyereket játszótérre.

Azt értsd meg, hogy a gyereked qpja ugyanolyan szülő, ugyanazok a jogai, ugyanúgy normális felelősségteljes ember aki ugyanarra képes amire te. Viszont mivel a gyerek eddig ki volt sajátítva általad, nem volt lehetősége belerázódni, és megfelelő mennyiségű tapasztalatot szerezni a saját gyerekével.

Látod beteg lettél, menned kell az onkológiára. Mi lett volna ha súlyosabb dolog miatt kell menj az onkológiára? Ha esetleg meghalnál, ne adj isten persze... a férjednek kellene ellátni ezeket a feladatokat, vagy nem bízol benne hogy képes lenne rá?

Ezeken rágódj kicsit magadban.

Szerencsére velem minden rendben lett műtét után, pedig a műtét okábq 20-ból 1 ember feldobja a talpát. Szerencsére én nem haltam bele, a férjem pedig remekül helytállt.

2021. dec. 9. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!