Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is magányos aki otthon...

Más is magányos aki otthon van a babájával?

Figyelt kérdés

A kutya nem nyitja rám az ajtót.

Senkit nem érdekel mi van velem.

2021. dec. 8. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Nekem az esett rosszul, hogy a règi ismerősök nem kerestek. Ùjszülöttel költöztünk vissza Magyarorszagra. Rengeteget sètàltunk a kis faluban, sok ùj ismerősre tettünk szert, ùgyhogy olyan nem volt szerencsère, hogy egèsz nap ne legyen kihez szòlnom. Az a tìpusù hely, ahol kint tesznek-vesznek, beszèlgetnek az utcàn.
2021. dec. 8. 21:03
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Kicsit magányos, barátaim eltűntek vagy maguk is szülők nem érnek rá vagy messze élnek. Baba mama klubbok zárva a vírus miatt.szoval most unalom, néha kimozdulok,de ebben a hidegben alig van anyuka, most ráadásul baba náthás úgyhogy bent ragadtunk.
2021. dec. 8. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Én nagyon magányosnak érzem magam. A régi barátaim lekoptak. Amit megtudok érteni, mert én is lekoptam a gyerekes barátnőimről, de nem gondoltam volna, hogy ez ilyen érzés.

Új barátokat nem akarok szerezni, mert kisgyerekes anyukaként max kisgyerekes anyukákkal tudnék találkozni, amit meg nem szeretnék, a legtöbb kisgyerekes anyuka nem tud nem a gyerekéről beszélni. Én nem vagyok kíváncsi arra, hogy Áronka mennyit hizott, milyen büdöset sz.rt, meg bevezették-e már nála a gyümölcsöket, blv meg ilyenek. Én ha beszélgethetnék valakivel, akkor nem ilyenekről. De ez az, hogy közös téma híjján másról nem tudnánk beszélni.

2021. dec. 8. 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen megértelek, és átérzem. Mi ráadásul olyan helyen élünk, ahol kevés az ismerős. Szerencsére vannak már családi barátaink, meg járunk babafoglalkoztatásokra. De ezen kívül nem sok tarsadalmi inger ér. Remélem, hogy majd változik, ahogy nőnek a gyerekek, de nyilván nekünk is tenni kell azért, hogy ne érezzük magunkat magányosnak.
2021. dec. 8. 22:45
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

#8-as

Ez a leírás teljesen én vagyok, azzal a különbséggel, hogy csak egy gyerekem van.

Ja és a maszkot is imádom, el lehet bújni mögé. :D

2021. dec. 8. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Igen, az első év brutál volt, első gyerek, rögtön ikrek. A nagy barátnők, vagy munkahelyi barátok mind eltűntek. Covid miatt a szüleim se jöttek, anyósomék meg amúgy se szoktak, férjem napi 12 órát dolgozott heti 7 nap. Egyedül sógornőmmel tartottam a kapcsolatot messengeren.
2021. dec. 9. 06:53
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Hiába töröltetitek a választ, a tények makacs dolgok!
2021. dec. 9. 08:08
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Mit töröltek?
2021. dec. 9. 09:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Hogy sok nő szeretőt tart és gyógyszerre iszik.
2021. dec. 9. 11:24
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Egy 8,5 hónapos kisfiú anyukájaként írom:

Van egy Facebook-csoport, amiben olyan anyukák vannak, akik ugyanabban a kórházban szültek mint én. Ebbe a csopiba posztolt pár hónapja egy anyuka, hogy setatársat keres a környéken. A babáink között csupán két hét különbség van, és abszolút ugyanabban az életszakaszban vagyunk mindketten.

Az első találkozás nem volt az igazi, de adtunk egy esélyt a dolognak és második alkalommal már sokkal oldottabb volt a hangulat. Azóta is hetente többször bandázunk, sétálunk és nagyon megkedveltem őt :) olyan, mintha ezer éve barátnők lennénk.

Jártam én is baba-mama tornára, de ott nem sikerült jobban megismernem a többieket és rendesen elfáradtam egy ilyen kiruccanás után.

2021. dec. 9. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!