Hogy mossam le azt a szégyent, hogy a férjem elhagyott egy másik nőért, és hogy dolgozzam fel, hogy rám marad minden, ami rossz, ő rá meg jut minden, ami jó?
Önző vagyok, és igen, most is magam nézem. Ilyen vagyok, nem tudok máshogy gondolkodni. A két nagyobb 6 és 4 évesek, nekik nehezebb, de eddig még jól viselik, a kicsi még csak másfél éves.
Az anyagiakat megoldom, mert olyan munkám volt, amit otthonról is tudok végezni, és a pici születése előtt mondták, hogy visszavárnak.
Szégyenlem magam, mert fiatalabb és csinosabb az a nő.
Tehetetlenségemben csak 1 hete vergődök. Nemcsak attól félek, hogy nem találok párt (mert nem hiszem, hogy akár egy normális férfi is akarná nevelni más gyerekét), hanem attól is ideges vagyok, hogy most végképp rám marad minden. Eddig a férjem éjszakázott a gyerekekkel, ápolta őket betegen, tehát kivette a részét mindenből. Mióta elköltözött az új nőjéhez (másfél hete), annyi a nagy apaságának. 2x jött megnézni a gyerekeket másfél hét alatt. Gügyögött a picinek, a 2 naggyal meg eljátszott fél órát.
Ez nem a te szegyened, hanem a kedves ex párodé.
De ennek biztos volt valami előjele, csak nem akartad/tudtad eszre venni. Meg csak 1 hete ment el, lesz ez meg jobb is. Valast beadtatok?
Volt előjele, csak nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet.
Például a nagy oviba volt, a fiúval meg a picivel elmentem anyámékhoz, és ő este 5 helyett délelőtt 10-kor már otthon volt, és nem szólt, hogy otthon van, nem is keresett minket, hogy hol vagyunk, délután 2-kor. Semmi.
A találkozásokat megoldotta munkahelyen.
Állíts oda a hyerekekkel, hogy akkor most a hétvége az övé.
Mért neked szégyen, te maradtál és viszed tovább amit kezdtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!