Szerintetek gáz ha az exem első legnagyobb szereleméről hívom el az én lányomat is?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 17:21
21/22 anonim válasza:
Pont az Így jártam anyátokkal-ban volt egy rész erről, hogy amikor az egyik főszereplő csaj terhes lett, rengeteg név felmerült a szülőkben, és mindet elvetették, mert valakire már tutira emlékeztette őket a múltjukból, ami nem volt éppen kellemes. :D NINCS olyan név, NEM FOGSZ TALÁLNI, amire ne lehetne ráfogni, hogy valahol valaha már szerepe volt az életedben. Ez az ezer évvel előtti exed exének a neve egy olyan távoli dolog, nem is értem a kérdést.
22/22 gungasam válasza:
"a szerelméről hívod el" Mármint eddig a szerelmén volt rajta de Te most lehívod róla. Kezd érdekes lenni...Teljesen egyéni fogalmazás de azért érdekes módon megértjük még ha értetlenkedünk is!!!Ha ha ha! Teljesen jó ha arról az emberről nevezed el a lányod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!