Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után milyen volt az...

Szülés után milyen volt az első menszitek?

Figyelt kérdés

Nekem sokkal kevesebb csak picit alvadt verdarabos.

5 hétre jött meg. 3 hete nem szoptatok.

2021. nov. 5. 05:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Szintén 5 hétre jött meg, és fájdalommentesen. Terhesség előtt egy pokol volt minden hónap, hánytam, fetrengtem. Szülés óta meg szinte meg se érzem.
2021. nov. 5. 06:27
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Nem menszi..

Menzesz.

2021. nov. 5. 07:10
 3/9 anonim ***** válasza:

8 hónapra jött meg. Brutális volt, azt hittem, elvérzek.

Szoptattam, azért várt ennyit.

2021. nov. 5. 07:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Normális volt azelőtt a vérzésem, szülés után fájdalommentes, viszont nagyon nagyon erős és darabos volt.. Az azt követő már normális volt.
2021. nov. 5. 07:39
 5/9 anonim ***** válasza:
6hónapra jött meg, még szoptattam. Ugyanolyan volt mint előtte. Teljesen fájdalom mentes, semmi pms tünet.
2021. nov. 5. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
6 hétre jött meg, terhesség előtt mindig fájdalmas és sokáig tartó volt, most pedig alig érzem meg és mennyiségben is minimális.
2021. nov. 5. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:

9 hónapra rá jött meg, azt hittem idegbajt kapok olyan ideges voltam előtte , valahogy jobban is fájt, vagy csak elszoktam tőle, 3-4 nap után tűnt csak el de amíg volt

De szoptatok azért húzodhatot így el

2021. nov. 5. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
2 hónapra jött meg, ugyanolyan volt és ugyanaddig tartott, mint korábban. Azóta még egy hónap telt el, 33 napra jött meg (előtte 28-29), de most is ugyanolyan volt.
2021. nov. 5. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:
18 hónapra jött meg. Nagyon durvan erős volt.
2021. nov. 5. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!