Anyuk! Hányszor vagytok együtt egy héten kb. a párotokkal?
Az ágyban...
Babakort is írjátok.
21
Nekem sem olyan,mint volt de szerintem sokan vagyunk így vele. :)
Nálunk heti 3-4 megvan sokszor több is.
12, 9 és 3 hós baba anyukája vagyok.
Mostanában éjszaka kelt a párom :D vagy hajnalok hajnalán vagy volt olyan hogy ébresztőt állított 2re hogy osszebujjunk jobban és utána aludni is lehessen még :D
Tenni kell érte hogy ne hüljön ki a dolog ne lépjen be 3...
23
Akkor fogj kezet az irigyezővel. Ha 3 hónapos baba mellett a férjem hajnal 2-kor ébresztgetett volna,én hívtam volna harmadikat. Szerencsére a férjem ettől intelligensebb volt. :)
27
Én senkit nem pontozok le. :)
Kinek mi az igénye,a lènyeg,hogy mindkét fél örömére legyen. Ha napi 5,ha havi 2. Nem vagyunk egyformák.
Ami felb.sz,hogy a primkóbb réteg elkezd irigyezni meg lobogtatni a megcsalás zászlaját mert havi 1x vagyok a férjemmel. Mintha csak ezen múlna.
Heti 1-2 alkalom, de nem a gyereken múlik, és nem is rajtam :D A férjem sokat stresszel és fáradt, amúgy is kisebb étvágya volt a gyerek születése előtt is, mint nekem, szóval nálunk ez nem is nagyon volt jelentősen több. Amíg aktívan próbálkoztunk a babával, akkor volt heti 3 is, de még az sem jött össze mindig. Egyébként ez a heti 1-2 ez egy teljesen megfelelő kompromisszum nálunk, a minősége az bőven kárpótol a mennyiségi hiányosságokért, egy alkalom alatt azért rendesen helyben vagyok hagyva, szóval nincs okom panaszra :D
16 hónapos a lányunk, egyébként förtelmesen rossz alvó (ma éjszaka is átlag 30-40 percenként felébredtünk), de a libidómat ez csak marginálisan befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!