Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány nm-es, hány szobás...

Hány nm-es, hány szobás házban/lakásban laktok a gyerekeitekkel? Meg vagytok-e elégedve vele és milyen lenne az álomházatok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 13:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
74%
100 m2 lakás főváros. 3 szoba. Egy gyermek, többet nem tervezünk. Tökéletesen megfelelő. 🙂
2021. nov. 27. 15:32
 22/39 anonim ***** válasza:
65%

110 nm-es, 3 hálószobás, még csak egy gyerek van.

Azt sajnálom, hogy nem építtettünk hozzá plusz 1 szobát, mert néha elgondolkodom a 3 gyereken, de ha nincs annyi szoba, nem lesz. Én közös szobában voltam a testvéremmel, akkor megfogadtam, hogy soha.

Viszont innen továbbmenni már nem igazán tudunk.

2021. nov. 27. 16:14
 23/39 anonim ***** válasza:
60%
140 nm családi ház.4 szoba+ nappali+2 fürdő,konyha-ebédlő,4 gyerek.Még nincsen befejezve az átalakítás.Az álmom,hogy kész legyünk legalább bent:))
2021. nov. 27. 16:42
 24/39 anonim ***** válasza:
67%
Emeletes,kb 240nm.2furdo,2 wc,5 szoba+ nappali.Szerintem marha unalmas és fárasztó takarítani.Az én alomhazam önmagát takaritaná😂
2021. nov. 27. 16:43
 25/39 anonim ***** válasza:
74%

58 nm-es 2.5 szobás panel. Utálom, pedig ilyenben nőttem fel, és mi is négyen voltunk, ahogy most is négyen vagyunk, de valahogy gyerekkoromban nem tűnt ilyen rohadt kicsinek a lakás. Vagy túl sok a cuccunk, nem tudom. A gyerekek külön szobában vannak, de nagyon jó lenne, ha nekünk is lenne külön egy hálószobánk.

Egyébként tervben van egy nagyobb lakás/ház, de még nem döntöttünk el, hogy hol. A férjem házat venne itt a közelben, én egy nagyobb lakást, de a megyeszekhelyen (korábban is ott laktunk, most kicsit odébb, egy kisvárosban).

2021. nov. 27. 17:07
 26/39 anonim ***** válasza:
69%

130 nm családi ház + 30 nm garázs.

Egy 3 és egy 6 éves gyerekkel tökéletes. Hatalmas nappali a földszinten, 3 normál méretű szoba az emeleten, 2 fürdő, egy fent, egy lent, lent külön wc is van. Konyha mellett külön étkező. Imádjuk, bő 1 éve költöztünk ide, előtte 50 nm 1,5 szobás lakásban éltünk, az pokol volt, nem fértünk el sehogy, mindenhol cucc volt, mindig minden útban volt, tök zsúfolt volt a lakás, alig vártuk a költözést.

2021. nov. 27. 18:22
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Még friss az élmény, nemrég költöztünk be az álom otthonunkba.

Elötte albi , panel 3.emelet, 2 szoba,50 nm.

Most kertes családi ház, 90nm, 3 szoba+nappali. Egy gyerek van egyenlöre, de tervezzük a tesot. Mindenkinek lesz külön szobája, nekünk ez fontos volt,ill.a nappali ahol a család összegyülhet.

Imádjuk ❤️

2021. nov. 27. 18:26
 28/39 anonim ***** válasza:
65%

150 nm 2 gyerek,

1 szint

4 szoba plusz nappali,konyha,étkező egy légtér, de nem klasszikus amerikaikonyha.

2 fürdő

Amit imàdok, hogy van 2 terasz, mindegyik más napszakban ideális. A nagyobb az étkezőből nyílik, 45 nm, nagyon hangulatos.

Álomváltoztatás:

Icipicit nagyobb gyerekszobák, vagy az ajtók káshol lehet ének. A telek lehetne ideálisabb, túl nagy, és domboldal, de a Gerecse lábánàl lakunk.

Esetleg plusz szoba

Gondolkodunk 3. Gyerekben, de annnnyira ,megszoktuk a dolgozószobát.

Valós változtatás: tetőcserében gondolkodunk.. ;0( csak az alapanyagárak miatt így, hogy csak esztétika miatt kell, nem állunk bele, kivárjuk, míg lejjebbmegy

2021. nov. 27. 20:52
 29/39 anonim ***** válasza:

52 nm-es tégla lakásban élünk egy babával. Amerikai konyhás nappali és két pici szoba van. Mi úgy terveztünk, amikor megvettük, hogy valamikor az első-második baba között kellene költöznünk és ez beigazolódni is látszik.

Semmi baj nincs a lakással, nagyon szeretjük, de nincs elég felület a tárolásra és így gyerekkel már kinőjük lassan. Ha lenne még egy szoba, az határozottan előnyös lenne, de most akkor is úgy látom, hogy jól jönne több tér.

Az álom (remélhetőleg nem sokáig): kb. 100-120 nm, egyszintes, praktikus elrendezésű amerikai konyhás, pici háztartási helyiséges, pici kamrás, gardróbos és külön 4 szobás ház. Egy háló, egy-egy szoba a két gyereknek és egy dolgozó a férjemnek, mert nehezen boldogulunk egymás mellett, amikor itthonról dolgozik. :) Illetve a szüleink vidékiek, jól jönne egy vendégszoba, ha jönnek, így a plusz egy szoba több funkciós lenne.

2021. nov. 27. 23:23
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
54 nm panel lakásban lakunk, 2 gyerekkel, 2 nagyobb méretű szoba van, feleségem a kicsivel (2 éves) a nagyobbik szobában szokott lenni (ott alszanak), a nagyobbik gyerekünk emeletes ágyon alszik, én meg kanapén a szobájában, de ilyenkor ha éjszakás vagyok, és hajnalban érek haza, a nagyobbik gyerek is a másik szobában szokott aludni matracon, hogy tudjak aludni reggel valameddig, bár úgyis felébredek rájuk. Ez a lakás nagyobb, mint az előzőnk, az 1 szobás volt, de azt már tényleg kinőttük, gyűjtöttünk és ezt tudtuk megvenni annak az eladásával és hozzápótlással. Vehettünk volna házat agglomerációban, de nem akartunk Pestről kimenni, így kényelmesebbé, hogy beérek a munkahelyemre max fél óra alatt, illetve itt van a gyereknek a sulija a ház mellett + itt a metró, buszok stb. Jobb lenne, ha mindenkinek saját szobája lenne, de egy 71 nm 2+ feles panellal már kiegyeznék, de még akár az is lehet előbb utóbb, mert ehhez nem vettünk fel semmilyen támogatást és jogosultak lennénk csokra, azzal a vissza nem térítendő résszel ki lehetne pótolni, de egyenlőre ez van, majd akkor lépünk tovább, ha megint spórolunk pár millió ftot, viszont feleségem még nem dolgozik egyenlőre,csak az én béremből megvagyunk.
2021. nov. 28. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!