Hány nm-es, hány szobás házban/lakásban laktok a gyerekeitekkel? Meg vagytok-e elégedve vele és milyen lenne az álomházatok?
110 nm-es, 3 hálószobás, még csak egy gyerek van.
Azt sajnálom, hogy nem építtettünk hozzá plusz 1 szobát, mert néha elgondolkodom a 3 gyereken, de ha nincs annyi szoba, nem lesz. Én közös szobában voltam a testvéremmel, akkor megfogadtam, hogy soha.
Viszont innen továbbmenni már nem igazán tudunk.
58 nm-es 2.5 szobás panel. Utálom, pedig ilyenben nőttem fel, és mi is négyen voltunk, ahogy most is négyen vagyunk, de valahogy gyerekkoromban nem tűnt ilyen rohadt kicsinek a lakás. Vagy túl sok a cuccunk, nem tudom. A gyerekek külön szobában vannak, de nagyon jó lenne, ha nekünk is lenne külön egy hálószobánk.
Egyébként tervben van egy nagyobb lakás/ház, de még nem döntöttünk el, hogy hol. A férjem házat venne itt a közelben, én egy nagyobb lakást, de a megyeszekhelyen (korábban is ott laktunk, most kicsit odébb, egy kisvárosban).
130 nm családi ház + 30 nm garázs.
Egy 3 és egy 6 éves gyerekkel tökéletes. Hatalmas nappali a földszinten, 3 normál méretű szoba az emeleten, 2 fürdő, egy fent, egy lent, lent külön wc is van. Konyha mellett külön étkező. Imádjuk, bő 1 éve költöztünk ide, előtte 50 nm 1,5 szobás lakásban éltünk, az pokol volt, nem fértünk el sehogy, mindenhol cucc volt, mindig minden útban volt, tök zsúfolt volt a lakás, alig vártuk a költözést.
Még friss az élmény, nemrég költöztünk be az álom otthonunkba.
Elötte albi , panel 3.emelet, 2 szoba,50 nm.
Most kertes családi ház, 90nm, 3 szoba+nappali. Egy gyerek van egyenlöre, de tervezzük a tesot. Mindenkinek lesz külön szobája, nekünk ez fontos volt,ill.a nappali ahol a család összegyülhet.
Imádjuk ❤️
150 nm 2 gyerek,
1 szint
4 szoba plusz nappali,konyha,étkező egy légtér, de nem klasszikus amerikaikonyha.
2 fürdő
Amit imàdok, hogy van 2 terasz, mindegyik más napszakban ideális. A nagyobb az étkezőből nyílik, 45 nm, nagyon hangulatos.
Álomváltoztatás:
Icipicit nagyobb gyerekszobák, vagy az ajtók káshol lehet ének. A telek lehetne ideálisabb, túl nagy, és domboldal, de a Gerecse lábánàl lakunk.
Esetleg plusz szoba
Gondolkodunk 3. Gyerekben, de annnnyira ,megszoktuk a dolgozószobát.
Valós változtatás: tetőcserében gondolkodunk.. ;0( csak az alapanyagárak miatt így, hogy csak esztétika miatt kell, nem állunk bele, kivárjuk, míg lejjebbmegy
52 nm-es tégla lakásban élünk egy babával. Amerikai konyhás nappali és két pici szoba van. Mi úgy terveztünk, amikor megvettük, hogy valamikor az első-második baba között kellene költöznünk és ez beigazolódni is látszik.
Semmi baj nincs a lakással, nagyon szeretjük, de nincs elég felület a tárolásra és így gyerekkel már kinőjük lassan. Ha lenne még egy szoba, az határozottan előnyös lenne, de most akkor is úgy látom, hogy jól jönne több tér.
Az álom (remélhetőleg nem sokáig): kb. 100-120 nm, egyszintes, praktikus elrendezésű amerikai konyhás, pici háztartási helyiséges, pici kamrás, gardróbos és külön 4 szobás ház. Egy háló, egy-egy szoba a két gyereknek és egy dolgozó a férjemnek, mert nehezen boldogulunk egymás mellett, amikor itthonról dolgozik. :) Illetve a szüleink vidékiek, jól jönne egy vendégszoba, ha jönnek, így a plusz egy szoba több funkciós lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!