Hány nm-es, hány szobás házban/lakásban laktok a gyerekeitekkel? Meg vagytok-e elégedve vele és milyen lenne az álomházatok?
Mi most koltoztunk be a terv szerint vegleges hazunkba. 140 negyzetmeter, emeletes. 2 gyerekünk van most, a harmadikkal vagyok terhes. Fent van 4 haloszoba es egy furdoszoba, plusz kulon egy wc. Most meg mi is fent vagyunk a kicsikkel, de 4 gyereket tervezunk es akkor majd oveke lesz az egezs fenti rész. Ha nem lesz 4. gyerek,akkor az a plusz szoba majd dolgozo, jatszoba, vendegszoba vagy valami ezek kozul lesz.
Lent van a konyha, nappali, etkezo egybenyitva. Szinten egy furdoszoba lent is plusz egy wc. Lett egy kis mosokonyhank is. Es meg egy haloszoba van, amibe mi fogunk bekoltozni, ha megszuletik a harmadik baba. Most tarolokent funkcionál. A nappaliban teraszra nyilo uveges tolóajtó van. A kertunk nem olyan nagy, de boven elfert benne egy kis jatszoter(hinta es csuszda) a gyerekeknek.
Evekbe telt mire ide eljutottunk es a ket gyerekkel 5 ev alatt eltunk 8 lakasban, szoval nagyon boldogok vagyunk, hogy ez mar a mienk.
Egy dolog, ami meg most nem problema, de lehet, hogy 4 gyerekkel keves lesz ket furdoszoba. Viszont meg tudjuk oldani kis atalakitassal.
Kb 150nm2-en élünk, 1 gyerekkel 'kint', 1 gyerekkel pocakban.
1 éve költöztünk ide, nagyon szeretem :)
12 vagyok.
Emeleten 2 szoba + földszinten 2 szoba :)
55 m², 2 szoba, téglalakás, 2 kisgyerek.
Ők nem panaszkodnak, konkrétan mindkét gyerek a mi ágyunkban ébred, vagy az egyik, vagy a másik vagy mindkettő rendszeresen átjön hajnalban.
De nekem hiányzik egy kicsivel nagyobb tér. Eljön az idő, hogy nekik is fog. Kb. akkora tervezünk váltani.
A jelenlegi lokációja egyébként tökéletes, jó környék, nem panel, minden közelben. A környéken esély sincs nagyobbra, így kompromisszumos lesz az is.
Az álom kb. 100 m², 4 szoba + nappali, határozottan kicsi kerttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!