Rosszul csináltam a hozzátáplálást?
Szerintem is jól csinálod. Az elején én is rettegtem a sótól, mert a csapból is az folyik, hogy jajj nem szabad.
Már bánom. Eleve sótlanul főzök kicsit, mindenkinek az az első hogy rásóz a kajámra, szóval alapból nem kapott volna túl sós kaját ha a miénkből eszik se. Ehelyett kínlódtam, meg rettegtem a sótól, a cukortól, a fűszerektől.
Elengedtem ezt az egész hozzátáplálási szabályrendszert és mindenki boldogabb a gyerek meg többet eszik, mert finomabb.
Az én barátnőm is félősebben etet, viszont SOHA DE SOHA nem kritizálna vagy mondana olyat hogy tönkreteszem a gyerek veséjét.
Szerintem te csinálod jól. Majd barátnőd gyereke belerul mondjuk 1 év múlva bölcsibe és fogalma nem lesz mit kezdjen az ételekkel, mert ott nem.fog ízetlen pürét kapni. Kisfiam is 1 éves, teljesen ugyanazt eszi,amit mi. A gulyásleves át a pizzáig. Nyilván levesböl neki inkább a zöldségeket szedem ki, és villával összenyomkodom. Próbálkoztam nála is q külön sómentes főzéssel de nem ette. Azért oedog felesleges külön pepecselni.
Inni babavizet kap, de eszembe nem jutott volna abból főzni.
Mit gondol a barátnőd mi folyik a csapból? Cián? 1 évesen Szerintem akár inni is kaphat már csapvizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!