Tényleg ennyivel több kisfiú születik?
Figyelt kérdés
Ismerőseim között kb minden 5. baba kislány, a többi mind fiú. Tényleg ennyivel több kisfiú születik? Mi lehet ennek az oka?2021. nov. 25. 19:04
11/22 anonim válasza:
9 vagyok én csak leírtam, hogy nálunk így áll a helyzet, de van olyan ismerős ahol meg fordított a helyzet, mindenhol lányok jönnek.
12/22 anonim válasza:
De fura, férjem külföldi ismerőse pont azt említette, hogy fiút nehezebb összehozni.
Fiam lesz 😁
13/22 anonim válasza:
Az ismerősi körömben jelenleg 6 kismama van velem együtt, ebből mindössze 2 baba kislány, a többiek kisfiút várnak.
14/22 A kérdező kommentje:
Tessék itt egy példa. De a családban és a munkahelyemen is csak 1-1 kislány van 3-4 fiú mellett. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
2021. nov. 25. 19:41
15/22 anonim válasza:
De nem érted, hogy a szűk környezeted NEM reprezentatív ...?????
Az egyik kollégámnak 6 lánya van.
Akkor most ő mondhatja, hogy egy apának csak egynemű gyerekei születhetnek...? :)))))))
17/22 A kérdező kommentje:
A te példádnál még az én mintám is reprezentatívabb...
És azért egy gyakoris kérdést nem neveznék a szűk környezetemnek.
Ráadásul én az idei, jövő évi babákról beszélek, nem arról hogy összességében hasonló arányban vannak a nemek.
2021. nov. 25. 19:54
18/22 anonim válasza:
17: ha nem akarod érteni, hát nem érted.... ű
19/22 anonim válasza:
Nálunk meg csak lányok vannak. De egy ember ismerősi köre annyira kis merítés, hogy felesleges bármilyen következtetést levonni belőle. A gyerekek ovis csoportjaiban pont ugxanannyi a fiú és a lány.
20/22 anonim válasza:
Hat az en családomban ez elmult 6 evben csak lanyok születtek. Kovetkezo evben is két baba szuletik, amirol tudunk es mindkettem lányok.
Baráti koromben van 6 kislany és 2 kisfiú. Pocakban pedig 1 kisfiú es 2 lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!