Ez vajon normális?
Sziasztok!
Szülés után a fogamzasgátló mellett döntöttem ismét. (2x már szedtem életem során, ott semmi mellékhatás nem volt)
A 6 hetes kontrolon a doki Slinda nevű bogyokat adott, annyit fűzött hozzá, hogy ritkán de előfordul mellette rövid köztes vérzés. De amíg szoptatok, valószínű nem fog megjönni.
3 hete szedem, az első héten semmit nem tapasztaltam, azota viszont vérzek. Nem kicsit. És mellé eléggé görcsölök is.
Nekem a mensi általában (gyogyszer mellett és gyógyszer nélkül is) 4max 5 nap szokott lenni, sokszor elég csak egy tisztasági hozzá. Sosem szokott fájni.
Most 2hete eléggé vérzek és görcsölök folyamat.
Vagy ennek a gyógyszernek ez a fogamzásgátló képessége, hogy így úgyse lesz semmi?! 😅
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Tapasztalt valaki ilyent?
Igen, beszéltem dokival...
Mivel maganorvosom nincs, az ambulancián voltam benn reggel.
Konkrétan haza is küldtek, mondván most kezdtem el szedni a gyogyszert,mit várok... ennyivel lekoptattak...
Azért is merészeltem feltenni ide a kérdést hogy más is tapasztalt e ilyet...
4!
Ez a slinda volt nálad is?
Én 9 évig volinát szedtem, 8honapig cerazettet. Azokkal sosem volt semmi gondom
6!
Mivel nem vagyok orvos, nem tudom eldönteni, hogy ez jó e vagy nem... 1 szoval nem mondtam, hogy nem jó. Csak tapasztalatpkra lettem volna kíváncsi...
Mivel eddiv 100%ra meg voltam elégedve a tb ellatással, nem voltam sosem maszek dokinál.
Most meg minimum 4 hét mire tudna fogadni.
Kaptál rá választ a dokitól:
“ Konkrétan haza is küldtek, mondván most kezdtem el szedni a gyogyszert,mit várok...”
Tapasztalat: hazaküldtek mert nyilván másnál is előfordul. Don’t fosch.
"Most meg minimum 4 hét mire tudna fogadni."
Hívd fel az orvosodat, és kérd meg, hogy fogadjon. Sürgős, mert nagyon vérzel.
Kedves 9!
Látom kiragadtad a lényeget... felette sor 😉
"Mivel eddiv 100%ra meg voltam elégedve a tb ellatással, nem voltam sosem maszek dokinál"...
Magyarul NINCSEN dokim...
De megoldódott azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!