Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 3. oltásró...

Mi a véleményetek a 3. oltásról terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Az első 2 oltásom Pfizer volt, de még márciusban megkaptam a másodikat. 2 hónapom van még a szülésig. Rengeteg körülöttem a covidos. A nagyfiam iskolájában is sorban jönnek a lezárások. Nem tudom mit tegyek. Van aki felvette esetleg?
2021. nov. 17. 08:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
19 ezzel csak az a baj, hogy a vírusos megbetegedés nem csak téged érint, hanem a komplett környezetedet. Ez nem egy daganat vagy szívinfarktus, ami téged elvisz, aztán jól van... Ez a tragikus, hogy egy ilyen önző rohadt világban élünk, hogy mindenki szarik rá, hogy a másik emberrel mi lesz, csak énénén, nekem jó legyen, nekem kényelmes legyen, nekem ne kelljen soha senkiért áldozatot hozni. Társadalmi felelősségvállalás az nulla.
2021. nov. 17. 13:21
 22/27 babyboom567 ***** válasza:
16%
Ha te védett vagy az oltástól,mert elvileg azért veszitek fel, akkor miért félsz attól aki nem védett?
2021. nov. 17. 13:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok. Mivel eü dolgozó vagyok, így minket munkahelyen be tudnak oltani. Ott nem fognak kötözködni. Ezért nem megyek oltópontra, mert attól féltem én is, hogy ott majd belém kötnek. Valószínűleg, ha viszel papírt a nőgyógyászodtól, hogy ajánlja az oltást, akkor nem fognak kötözködni.
2021. nov. 17. 14:21
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen 17es!
2021. nov. 17. 14:27
 25/27 A kérdező kommentje:
12-es! Bunkóság ellen nincs vakcina sajnos, de rajtad már az úgysem segítene! Remélem ha netán te kerülsz kórházba, majd az ott dolgozó orvos is úgy gondolkodik, hogy egyél több hulla már igazán mindegy, nem strapálja magát... A többieknek köszönöm az értelmes hozzászólasokat pro és kontra is.
2021. nov. 17. 15:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
En úgy döntöttem hogy 29en megyek a czeizelbe a második genetikai uh-ra, ott megkerdezem őket és a szerint döntök, ha lehet akkor foglalok is időpontot, nálunk akár már 5-6 nap múlva akad hely
2021. nov. 17. 15:26
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudni mi van emögött az egész mögött. Valószínű hamarosan el fog múlni ez a vakcina hiszti, és jön egy sokkal rosszabb valami.

Ezt neked kell eldöntened, de ha ritkán voltál influenza szezonban beteg, vagy hamar, könnyen átment rajtad akkor lehet jobb nem erőltetni.

2021. dec. 15. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!