Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 3. oltásró...

Mi a véleményetek a 3. oltásról terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Az első 2 oltásom Pfizer volt, de még márciusban megkaptam a másodikat. 2 hónapom van még a szülésig. Rengeteg körülöttem a covidos. A nagyfiam iskolájában is sorban jönnek a lezárások. Nem tudom mit tegyek. Van aki felvette esetleg?
2021. nov. 17. 08:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
Gibraltáron a teljes lakosság be van oltva, mégis tombol a vírus. Ha annyit számít az oltás, mint amennyire istenítve van, akkor várom a logikus magyarázatot
2021. nov. 17. 09:44
 12/27 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem oltasd be magad. Legfeljebb 2-vel csökken a népesség az országban. Részemről teljesen mindegy
2021. nov. 17. 09:46
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
11 logikus magyarázat: az oltás csak a súlyos tünetektől véd, nem mindegy, hogy belehalsz, vagy megfázásos tünetekkel otthon vagy pár napot!
2021. nov. 17. 10:17
 14/27 babyboom567 ***** válasza:
29%

Az én véleményem az (mert véleményt kértél),hogy eddig terhesen még egy panadolt, vagy akármit is alig mert bevenni az ember, most meg egy kísérleti cuccot nyomnak magukba az emberek,anélkül,hogy tudnák hogy mi lesz a hosszútávú hatása.Semmilyen más gyógyszert sosem teszteltek terheseken, mert etikátlan.Most meg olyan szert adnak(mindenkinek válogatás nélkül),ami még egészségeseken sem volt tesztelve.

Én nem vagyok oltásellenes,de én látom a környezetemben a sok oltott beteget, meg a sok oltás mellékhatást,és munkatársam halt meg pár nappal oltás után.Nagymamám agyvérzést kapott,anyukámnál demencia jelei kezdtek mutatkozni, és a 3 éve beállított vérnyomásával, már az oltás óta 3x volt sürgősségin.Apukámnak elkezdett sorvadni az izom a lábába,állandó fájdalma van.

2021. nov. 17. 10:56
 15/27 babyboom567 ***** válasza:
0%
Jah, és a családom,még mindig hisz az oltásban, fel fogják venni a 3.oltást is,és gyanús ,hogy felmenők nélkül maradok,mert azt már nem fogják túlélni.És én vagyok a sz@r,hogy nem oltakozom ,aki egészséges, és dolgozni jár, és semmi bajom, mert nem védekezek szerintük.
2021. nov. 17. 11:00
 16/27 anonim ***** válasza:
2021. nov. 17. 11:02
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Én januárban kaptam meg a második Pfizer oltásomat. 2 hete néztünk ellenanyag szintet, közel nulla volt (2). Beszéltem a nőgyógyászommal, beszéltem infektológussal, mindketten ajánlották a harmadik vakcinát. Hétfőn fogom megkapni 19 hetesen. Annyit kért a nőgyógyászom, hogy a 18. hét után adassam be. Én inzulinrezisztens vagyok, szoktam mérni magasabb cukrokat, nem kockáztatok, hogy bármilyen fertőzés miatt boruljon meg a cukorháztartásom és tegyenek inzulin terápiára. És igen, én beadattam a kismamáknak ajánlott influenza oltást is. Nekem se és a babának se lett tőle semmi baja.
2021. nov. 17. 11:41
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Ezt az ökörséget amúgy aki elkezdte terjeszteni, hogy nem lettek tesztelve a vakcinák, azt börtönbe csukatnám. Komolyan elhiszitek, hogy nulla teszteléssel piacra dobnak egy vakcinát? Nem is egyet, egyből 6ot! Legyártják, aztán lesz ami lesz, piffpuff kiszórják a lakosságra? Eleve a fejlesztés alatt folyamatosan tesztelik, máshogy nem is lehet lêtrehozni egy ilyet. Ne legyetek már ostobák, könyörgöm. 1 éve jelen volt a vírus a világban, amikor az első vakcinát piacra dobták. Szerintetek 1 év alatt nem lehet egy vakcinát megcsinálni és letesztelni? Az influenza vírusnál minden évben ezt csinálják. Idén nem ugyanazt a vakcinát kapod, mint amit tavaly, mert a vírusok folyamatosan mutálódnak, így a vakcinákat is variálni kell. 1 évig azon sírt a világ, hogy jaaaj hol van már a vakcina, most meg hogy itt van, nem meritek felvenni, mert ó hát ez ennyi idő alatt biztos nem lett tesztelve... kísérleti vakcina, persze...
2021. nov. 17. 12:23
 19/27 babyboom567 ***** válasza:
16%

Én szerintem mindenki aki akarja oltassa be magát,és szépen hagyják békén azokat akik nem kérnek oltást.

Engem sem érdekel,hogy más miben hal meg,mást sem érdekeljen, hogy én miben halok meg.

2021. nov. 17. 13:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

17es megírnád majd hogy esetleg nem kötöttek e beléd oltáskor stb?

Tényleg érdekelne mert én is be szeretném adatni és igazából holnap leszek 18+0

2021. nov. 17. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!