Akik fiúként fiú gyereket szeretne majd, miért?
Én azért akartam fiút, mert a fiúkkal kamaszkorban sokkal könnyebb. Nem eshet teherbe, nem lehet abortusza, nem erőszakolhatják meg (legalábbis kevesebb rá az esély).
Később is sokkal jobban tud érvényesülni az életben, mint egy nő. (Férfi vagyok, de azért valljuk be, még mindig hátrány nőnek lenni, mert jogilag hiába vagyunk egyenlők, társadalmilag nem vagyunk azok. Nem vagyok hímsoviniszta, de ez az igazság, nőnek lenni hátrány.)
Nem marad ott egyedül egy férfi több gyerekkel, nem esik ki a "húspiacról" egy férfi a gyerekek miatt, nem fogják visszautasítani egy munkában a neme és a gyerekei miatt, nem veti meg a társadalom, ha bulizik, sok mindenkivel lefekszik, elhagyja a gyerekét.
Egy lánynak meg a fiúk törik össze a szívét, plusz elhordják minden kurv4nak. Nem a nő az élet és halál ura, meg a diktátor, a bántalmazott fél több mint 90%-a nő.
Nálam statisztikailag többször tette tönkre nő a szívemet. Ő csalt meg, nem én őt. Sőt, sokkal több nőt ismerek, aki megcsalta párját, mint férfit.
Bántalmazásban is ő volt előrébb, mind fizikaiban (még ha kicsi is volt, én nem nyúltam hozzá), mind lelkiben/szóban. A nemrég véget ért kapcsolatom is ilyen volt, a nő diktátorként úgy döntött, hogy nem, és hogy mi lesz velem utána, az nem számít.
Egy lánynak talán több értelme van ?
Ha valaki fiút akar, akkor azt. Senkinek nem tartozik magyarázattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!