Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik fiúként fiú gyereket...

Akik fiúként fiú gyereket szeretne majd, miért?

Figyelt kérdés
Mert ti is tudjátok nagyából mi a helyzet a felnövése alatt (magatokról) ? Vagy valami más? :)
2021. nov. 12. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Hogy továbbvigye a nevet. De lányt is szeretnék, mert családunkban kevés van belőle. 2 fiú-2 lány lenne jó. Ám nincs nő, aki csak egyet is szülne.
2021. nov. 12. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Mert amíg nem vagy szülő addig másképpen alakul ki a leendő, elképzelt személyre vonatkozó kötődés (saját magaddal azonosítod, helyettesíted be tudat alatt). Ez a tudat alatti érzetszál, ehhez rendelsz hozzá tudatos indokokat amikor rákérdeznek. Amikor már megszületik akkor már más mentális mechanizmusok indulnak be és teljesen mindegy milyen nemű.
2021. nov. 12. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Én azért akartam fiút, mert a fiúkkal kamaszkorban sokkal könnyebb. Nem eshet teherbe, nem lehet abortusza, nem erőszakolhatják meg (legalábbis kevesebb rá az esély).

Később is sokkal jobban tud érvényesülni az életben, mint egy nő. (Férfi vagyok, de azért valljuk be, még mindig hátrány nőnek lenni, mert jogilag hiába vagyunk egyenlők, társadalmilag nem vagyunk azok. Nem vagyok hímsoviniszta, de ez az igazság, nőnek lenni hátrány.)

Nem marad ott egyedül egy férfi több gyerekkel, nem esik ki a "húspiacról" egy férfi a gyerekek miatt, nem fogják visszautasítani egy munkában a neme és a gyerekei miatt, nem veti meg a társadalom, ha bulizik, sok mindenkivel lefekszik, elhagyja a gyerekét.

2021. nov. 12. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
4: Viszont az ő szívét fogják tönkretenni a nők. Kapcsolatban a nő élet és halál ura, diktátor. Rajta áll vagy bukik fiad boldogsága. Nagyon nem így van, hogy a nő elnyomott lenne, épp fordítva.
2021. nov. 12. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Egy lánynak meg a fiúk törik össze a szívét, plusz elhordják minden kurv4nak. Nem a nő az élet és halál ura, meg a diktátor, a bántalmazott fél több mint 90%-a nő.

2021. nov. 12. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
22%

Nálam statisztikailag többször tette tönkre nő a szívemet. Ő csalt meg, nem én őt. Sőt, sokkal több nőt ismerek, aki megcsalta párját, mint férfit.

Bántalmazásban is ő volt előrébb, mind fizikaiban (még ha kicsi is volt, én nem nyúltam hozzá), mind lelkiben/szóban. A nemrég véget ért kapcsolatom is ilyen volt, a nő diktátorként úgy döntött, hogy nem, és hogy mi lesz velem utána, az nem számít.

2021. nov. 12. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Egy lánynak talán több értelme van ?

Ha valaki fiút akar, akkor azt. Senkinek nem tartozik magyarázattal.

2021. nov. 12. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Miért, 7-es,fiúkkal is volt kapcsolatod, pont annyi, mint lányokkal? Vagy hogy raktad össze ezt a statisztikát?
2021. nov. 12. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
9: több nő tette tönkre a szívemet, mint én az övét, nyilván így értettem
2021. nov. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!