Elvehetik tőlem a gyermekeimet?
A pandémia kezdetén férjem elvesztette az állását mint sokan mások a leépítések miatt.Azóta csak szezonális rövidtávú munkahelyeken tudott elhelyezkedni amik egytől egyig hosszútávot ígértek.Már az október is rizikós volt a szeptemberről felhalmozott számlák tekintetében de ez a hónap maga a katasztrófa.Kértem lelkisegélyt hogy a nyomasztó érzéseket ne a wc-n sírva kelljen lenyelnem hogy a gyermekeim ne lássák az aggodalmamat.Meglepődtem mert a lelkisegély támogatást is küld élelmiszer,tisztálkodás,és néhány fontosabb ruhanemű tekintetében illetve még 1-2 szeptemberi sürgető számlában is segítenek.Nem tudom szavakban kifejezni a hálámat,mégha nem is tesznek semmit akkor is hálás leszek nekik azért hogy reményt adtak.Megnyugodtam és tudom hogy akárhogy is lesz ezt akkor is átvészeljük.Főleg hogy férjem talált egy jó munkát és ha a 2 hónapos próbaidő letelik akkor egymást váltva én is elmehetek dolgozni.
Nos de a kérdésem.A hölgy azt javasolta hogy vegyem fel a kapcsolatot a családsegítő szolgálattal.Gyermekvédelmit szeptembertől kapok így ingyenes az étkezése a gyerkőcöknek.De rettegek a családsegítőtől.Félek hogy elveszik a gyermekeimet mert jelenleg pár napra tudom csak biztosítani nekik az ételt.Ha ezt megtudja akkor a gyermekeim veszélyeztetve vannak, nem merek belegondolni hogy elvehetik tőlem őket úgy, hogy már decemberre enyhülne a jelenlegi kilátástalanság.
Inkább ide írom ki mert itt nincs nevem.
25!
He? Rosszul aludtál, hogy belém kötsz?
Igen, váltott műszaknál is van szabadnap. Ki nem xarja le, hogy munkanapokon kb nem is látják egymást, majd a két szabadnapon bepótolják. Ha szerinted ez normális, és elég egy házasság, egy család működéséhez, akkor csináld így. Átlag embernél ez ugyanis nem működik.
Ertem te bele köthetsz a kérdezőbe,de ha valaki a hülyeségedre reagál,akkor fel vagy háborodva 😄 a kérdés nem az,hogy en hogy gondolom,hanem hogy a kérdező jelen helyzete hogy oldható meg. És pillanatnyilag így! Kevés idő lesz egymásra? Ez egy darabig bírható,tudod más férje heteket van külföldön pl.ahol ennyi miatt véget ér,az annyit is ér!
Aztán lehet ez átmeneti,és lehet munkát váltani akár.
Egy kis empátia rád férne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!