Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvehetik tőlem a gyermekeimet?

Elvehetik tőlem a gyermekeimet?

Figyelt kérdés

A pandémia kezdetén férjem elvesztette az állását mint sokan mások a leépítések miatt.Azóta csak szezonális rövidtávú munkahelyeken tudott elhelyezkedni amik egytől egyig hosszútávot ígértek.Már az október is rizikós volt a szeptemberről felhalmozott számlák tekintetében de ez a hónap maga a katasztrófa.Kértem lelkisegélyt hogy a nyomasztó érzéseket ne a wc-n sírva kelljen lenyelnem hogy a gyermekeim ne lássák az aggodalmamat.Meglepődtem mert a lelkisegély támogatást is küld élelmiszer,tisztálkodás,és néhány fontosabb ruhanemű tekintetében illetve még 1-2 szeptemberi sürgető számlában is segítenek.Nem tudom szavakban kifejezni a hálámat,mégha nem is tesznek semmit akkor is hálás leszek nekik azért hogy reményt adtak.Megnyugodtam és tudom hogy akárhogy is lesz ezt akkor is átvészeljük.Főleg hogy férjem talált egy jó munkát és ha a 2 hónapos próbaidő letelik akkor egymást váltva én is elmehetek dolgozni.

Nos de a kérdésem.A hölgy azt javasolta hogy vegyem fel a kapcsolatot a családsegítő szolgálattal.Gyermekvédelmit szeptembertől kapok így ingyenes az étkezése a gyerkőcöknek.De rettegek a családsegítőtől.Félek hogy elveszik a gyermekeimet mert jelenleg pár napra tudom csak biztosítani nekik az ételt.Ha ezt megtudja akkor a gyermekeim veszélyeztetve vannak, nem merek belegondolni hogy elvehetik tőlem őket úgy, hogy már decemberre enyhülne a jelenlegi kilátástalanság.

Inkább ide írom ki mert itt nincs nevem.

2021. nov. 11. 22:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20-as, sehol nem írta, hogy nincs bölcsőde, de azt többször leírta, hogy ő igenis 3 éves koráig otthon akar lenni a gyerekkel. A kérdésed tehát nem releváns, sehol nem írta, hogy beadná bölcsibe, de nincs.
2021. nov. 12. 13:50
 22/30 A kérdező kommentje:
Még sajnos nem nyílt meg a bölcsi.Lesz majd valamikor ami szerintem kb.a jövő évre tolódik.Januártól viszont már mehet oviba ami biztos.
2021. nov. 12. 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:
72%
Plusz a bölcsi is olyan,hogy 2 hetet megy 2 hetet beteg,jobb esetben! Anyukát meg menesztik a munkahelyről ha nincs segítség és neki kell tp-re menni,ez a nagy magyar valóság. Viszont januartol apukával váltott műszakban ez már nem lesz gond,addig meg ki kell húzni.
2021. nov. 12. 14:12
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
Apukával váltott műszakban? Az tökéletes a házasság gallyra tévéséhez. Konkrétan mikor lennének együtt? Soha? És közös program együtt a gyerekekkel?
2021. nov. 12. 14:20
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Na ilyen az amikor valaki a kákán is csomót keres. Menj akkor babysittelj nekik mikor randizni mennek és meg van oldva. A váltott műszaknál is vannak szabadnapok,gondolom összehangolják azt is.
2021. nov. 12. 14:25
 26/30 anonim ***** válasza:
72%

25!

He? Rosszul aludtál, hogy belém kötsz?

Igen, váltott műszaknál is van szabadnap. Ki nem xarja le, hogy munkanapokon kb nem is látják egymást, majd a két szabadnapon bepótolják. Ha szerinted ez normális, és elég egy házasság, egy család működéséhez, akkor csináld így. Átlag embernél ez ugyanis nem működik.

2021. nov. 12. 14:30
 27/30 A kérdező kommentje:
2 műszakos munkahelyen dolgozik szóval én is úgy fogok ami a családunk szempontjából a legeslegjobb.Nincs éjszakai műszak ami azt jelenti ugye hogy a gyermekeink éjjel soha nem lesznek felügyelet nélkül.Napközben pedig a váltás egyszerű lesz.Már dolgoztunk hasonlóan és nem volt semmi probléma.Időközben muszáj megemlítenem mert szükségét érzem,rámtalált egy Anyuka.Segítséget nyújtott habár nem azért indítottam el ezt a bejegyzést hogy bárki is másként támogasson mint tapasztalat/érvelés.Még most sem igazán hiszem el,hogy ez nem csak egy álom.Mindig segítettem olyan embereknek akiknek tudtam,mikor megtehettem.Boldoggá tett.Most átérzem az ő érzéseiket.Amint helyreállunk én is folytatom a segítést...sőt.Köszönöm hogy ilyen sokan írtatok megosztottátok a véleményeteket hálás vagyok hogy kiírhattam magamból ezt a rémálmot és még tanultam is belőle.Tiszteletem felétek így ismeretlenül,márcsak azért is mert nem bántottatok jobban.
2021. nov. 12. 15:01
 28/30 anonim ***** válasza:
56%

Ertem te bele köthetsz a kérdezőbe,de ha valaki a hülyeségedre reagál,akkor fel vagy háborodva 😄 a kérdés nem az,hogy en hogy gondolom,hanem hogy a kérdező jelen helyzete hogy oldható meg. És pillanatnyilag így! Kevés idő lesz egymásra? Ez egy darabig bírható,tudod más férje heteket van külföldön pl.ahol ennyi miatt véget ér,az annyit is ér!

Aztán lehet ez átmeneti,és lehet munkát váltani akár.

Egy kis empátia rád férne!

2021. nov. 12. 15:57
 29/30 anonim ***** válasza:
42%
Ki kötött bele, bakker? Nagyon xar napod van ezek szerint. Tudod mi férne rad? Egy kis szünet, amikor elgondolkodsz azon, miért kötsz bele valakibe ok nélkül. Rosszul vagy bekötve. Befejeztem a veled való kommunikációt, érdemtelen vagy rá. Szia.
2021. nov. 12. 16:07
 30/30 anonim ***** válasza:
46%
Erdemtelen én? 😄Hát te vagy aki egy normális választ nem tudsz a feltevésemre adni.Ez se megy. Csak vagdalkozol. Olyan kis buta vagy! Szia
2021. nov. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!