Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beoltatnám a gyermekeimet de...

Beoltatnám a gyermekeimet de most már nem merem olvastátok ezt a cikket?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 11. 15:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Itt azt kell mérlegelni, hogy kiteszed-e a nagy közösségbe napi szinten járó gyerekedet egy olyan vírusnak, ami megjósolhatatlan következményekkel, akár fájdalmas halállal járhat. Vagy inkább megelőző lépésként beoltatod egy olyan oltóanyaggal, mely kutatók, gyógyszerészek és tudósok által kifejlesztett vakcina, amit az Európai Gyógyszerügynökség és a WHO is engedélyezett.
2021. jún. 11. 15:09
 2/22 anonim ***** válasza:
54%

1es! Attól, hogy engedélyezett, még van mellékhatása. Mint minden oltásnak.

Azt kell mérlegelni, hogy kiteszi-e a mellékhatásnak a gyereket az oltással.

2021. jún. 11. 15:17
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

Korábban azt olvastam, hogy oltás nélkül is hasonló arányban fordul elő szívizom gyulladás, tehát inkább véletlen egybeesés lehet, ha oltás után alakul ki.

A covid fertőzés is okozhat mindenféle, akár súlyosabb hosszútávú káros hatásokat a gyerekeknél. Még akkor is, ha egyébként enyhe tünetekkel vagy tünetmentesen vészelik át a fertőzés akut fázisát.

Sok súlyos betegség ellen oltják a gyerekeket, azok kötelező oltások.

A covid oltás nem kötelező, lehet mérlegelni. Mindegyiknek van kockázata, az oltásnak is, a fertőzésnek is.

2021. jún. 11. 15:23
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Amennyire én tudom a szivizom gyulladás egy jól kezelhető betegség és covid oltás nélkül is kialakulhat. Az én gyerekem kisebb, de ha neki is lenne oltás ez egy kicsit sem érdekelne. Inkább olvasgass a covid után ritkán kialakuló sokszervi gyulladásról.
2021. jún. 11. 15:27
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

Egy egy gyulladás, ami egyrészt nem jelentkezik mindenkinél, másrészt egyszerűen kezelhető és nyom nélkül, hamar elmúlik.

A 16 éves testvérem elkapta a Covidot még márciusban és azóta nem érez szagokat, semmit. Másoknak a tüdején keletkezett maradandó károsodás a vírus nyomán.

Most akkor mérlegelj: egy szövődmény ami nem is biztos, hogy kijön de egyszerűen kezelhető vagy egy vírus ami válogatott kellemetlenségekkel, kiszámíthatatlan következményekkel járhat ha nem szerencsés az illető.

2021. jún. 11. 15:52
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem olvastam. De ez a propeller.hu valami igazi szaklapnak tűnik.
2021. jún. 11. 17:20
 7/22 anonim ***** válasza:
35%
Nem oltatom be. Màs oltàst sem kapott. A XXI szazadban van kezelès/megelőzes szinte mindenre, nem fogom feleslegesen kitenni veszèlynek.
2021. jún. 11. 17:35
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
#7 Ez a megelőzés... :D
2021. jún. 11. 17:50
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
#7 ha még többen gondolkoznának így, akkor olyan súlyos járványok alakulnának ki a gyerekek között, amiket sehogy nem tudnának kezelni.
2021. jún. 11. 18:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
7-es, az oltás pontosan a megelőzésre jó...
2021. jún. 11. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!