Titeket nem aggaszt a földünk állapota a gyermekeitek szempontjából?
Eszembe jutott, de bizakodom. Ettől még mernék szülni, csak nem tudok, mert férfi vagyok.
Az én felfogásom szerint azért van gyermekünk, hogy örömünk teljen benne. A Földet pedig igyekszem óvni a magam módján és szintjén.
Pl. igyekszem környezettudatosan élni és a megfelelő pártra adom a szavazatom.
Ha a felelős emberek gyerekstoppot rendelnek el, akkor ki vezeti ki az embereket egy egészségesebb bolygóhoz?
Néztem anno egy nagyon gagyi filmet, Hülyék paradicsoma a címe. Ott azzal kezdődött a film, hogy
És akkor elgondolkodtam, hogy én sem fogok örökké élni, és ok, hogy sok mindent megteszek a bolygóért, de ezeket az értékeket ugyanúgy tovább kell vinni. És a gyerekünk erre tökéletesen alkalmas.
Szerintem nekünk itt Magyarországon igenis fel kell pörgetni a gyermekáldást. Azért, hogy az egyensúly helyreálljon.
Nem vagyok fideszes, csak mondom. :D
Mosom a pelenkát, amit lehet, csomagolás nélkül veszek, szelektíven gyújtöm a szemetet, stb.
Én abban hiszek, hogy nekünk már egy olyan generációt kell kinevelnünk, amelyiknek ez a természetes, ebben nő fel, így ő is így csinálja, és majd ők is ezt adják tovább a sajátjaiknak.
Nem vagyok egy nagy aktivista, nem nyitom ki a számít, de kegyetlenül felhúz a boltban az a rengeteg ingyen zacskó, amit úgy használnak, mintha kötelező lenne, remélem pár év múlva ez teljesen kikopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!