Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beoltatnám a gyermekeimet de...

Beoltatnám a gyermekeimet de most már nem merem olvastátok ezt a cikket?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 11. 15:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem oltatnám be. Megvárom, míg a kínai is engedélyezett lesz a gyerekek körében is. Én abban bízom csak meg, mivel egy klasszikus, több évtizede alkalmazott technologiával készül.
2021. jún. 12. 07:32
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvasok marhaságokat, meg forrás nélküli, flinformációkkal teli rémisztgetéseket.

Ha lenne gyerekem, beoltatnám, igen. Ha nem is hal bele a covidba, azért a post-covid is épp elég szr, és akár életre maradandó károsodást okoz.

2021. jún. 12. 18:03
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Kínaival viszont BIZTOSAN NEM oltatnám. Hatása nulla, ellenyagszint-emelkedés nincs, védettség nem alakul ki. Nem véletlen kell másik vakciónával ráoltani majd.
2021. jún. 12. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Minden vakcinanal raoltatnak majd masfelevel, figyeld csak.
2021. jún. 12. 22:24
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
Én biztos nem engedném! Félni egy olyan dologtól (vírus), ami nem is biztos, hogy bekövetkezik (a családban és ismerősi körben senki sem volt beteg), és most kockáztassam az egészségét emiatt, vállalva hogy esetleg pont ezzel ártok neki? Hát nem! Épeszű ember nem kockáztat. Aztán ha emiatt lesz netán maradandó szívkárosodása (mert lehet!), az hogyan számol el a lelkiismeretével, hogy életre megbetegítette egészséges gyermekét pusztán félelemből (amit újabban "megelőzés" és "felelősség" néven emlegetnek)?!
2021. jún. 13. 12:28
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
#15 Sajnos annyi ilyen ember van mint te. Már vitatkozni sincs kedvem, mert tudom, hogy minden észérv egyik fülön be, a másikon ki, mivel nincs ész, ami befogadná az információt 😅
2021. jún. 13. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:
32%

#16 Az olyannal se mint Te. Mire alapozod, hogy Te olyan biztos vagy a saját igazadban? A tudományra? A tudósok, virulógusok is csak tapogatóznak egyelőre még mindig! Különben miért ez a rengeteg ellentmondás? Rusvai, Szlávik stb. naponta/hetente ellentmondanak egymásnak illetve saját maguknak. Erre mi a magyarázatod? Valószínű, hogy ők sem tudnak semmit biztosra? Akkor Te miért vagy olyan biztos?

De gondold át ezt (és aztán várom magyarázatod):

-A gyártója nem vállal felelősséget.

-A kormány nem tartozik felelősséggel.

-Az oltó orvosod és az intézmény nem felelős.

-DE ha nem oltatod magad, Te felelőtlen vagy.

Azért ez elég paradox, nem?

Fogjuk már fel végre (minkét oldal), hogy egyszerűen nem telt el annyi idő, hogy biztosra ki lehessen jelenteni bármit is az oltásokkal kapcsolatban. Tetszik, nem tetszik, ez egy kísérlet. Nem én mondtam, Szlávik is kimondta...

A "társadalmi felelősségvállalást" meg hagyjuk, ettől a szövegtől hányingerem van. (A felelősség kérdését lásd fentebb...) Ha netán az oltás idéz elő bármi problémát, akkor majd a társadalom segít nekem? Nem, a társadalom pont le fog sz@rni!

2021. jún. 13. 14:34
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
De a társadalmi felelősségvállalás pont, h a legfontosabb része, talán azért van ettől hányingered mert van benne némi igazság? Én sem vagyok 100%ig meggyőződve, hogy ez biztonságos és nem okoz problémát, de felfogom ésszel, ahhoz, h jó eséllyel ne legyen több hullám, bizony erre szükség van. Aki ezt nem éri fel ésszel, kapja is a büntit, ülhet otthon. Se egy mozi, se egy strand, se egy étterem, se egy külföldi utazás. Így jártatok. Aki megy ennyire fosik kérje a kínait, abban nincs semmi újdonság. De azt is fikázzátok...
2021. jún. 13. 15:14
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem elég volt annyi, amikor megkérdezték az immunológus hölgyet, hogy beoltatná-e magát. És azt mondta, hogy NEM!!!
2021. jún. 13. 15:15
 20/22 anonim ***** válasza:
34%

#18-asnak: 19-nél a pont.

És ha netán a saját gyerekednél okozna problémát, akkor is csak a társadalmi felelősségvállalás lebegne a szemed előtt?? Egyébként pedig, mi a garancia arra, hogy átoltás után nem lesz több hullám? Semmi. Vegyük pl. a briteket most. Magasabb az átoltottság, mint nálunk, mégis terjed megint a vírus. Ezt mivel magyarázod?? Celeb virulógusaink is hol azt mondják, hogy már ennyi elég a nyájimmunitáshoz, hol azt, hogy nem is lesz soha nyájimmunitás a covid esetében, még 80-90 százalékos átoltottságnál sem. Erre mit lépsz? Egy szóval: felesleges az oltatlanokban a bűnbakot keresni. Másrészt nehogy már én, mint EGÉSZSÉGES ember legyek veszélyes a társadalomra. ("Te egészséges vagy? Fuuuj, menj innen, nem akarok beteg lenni!“)

Egy a lényeg: ezek szerint a propaganda és az egymás iránti gyűlöletkeltés működik. (És még mielőtt megkapnám, hogy oltásellenes baloldali vagyok... Soha nem voltam baloldali, nem is leszek, és oltásellenesnek sem kifejezetten gondolom magam, csak egyszerűen számomra rengeteg a folyamatos ellentmondás az egészben, ami valljuk be, elgondolkodtató.)

Ja, és nem nagyon izgat, hogy mehetek-e ide-oda. Nem kicsi családi házam van, medencével, jó nagy kerttel. Ha akarok strandolok, ha akarok napozok, ha akarunk sütögetünk, sörözünk, ha pedig egy filmet meg akarok nézni, ott a baromi nagy tévém a légkondicionált nappalimban. Külföldre pedig nem szoktunk utazni (ilyen helyzetben pedig egyébként sem tenném), itthon is van nagyon sok szép kirándulóhely. Szóval nem létkérdés.

2021. jún. 13. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!