Jolanda szép név?
Figyelt kérdés
Kislánynak lenne ez a neve ha megszületik jövőre. Volt valamelyik sorozatba is a szőke nőt Jolandának hívták szép nő volt. Hm?2021. nov. 9. 09:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
75 szavazat
2/14 anonim válasza:
Ha neked tetszik, add. Nem vállalhatatlan név, csak nekem speciel nem jön be.
4/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a hangzása. Julianna szebb.
5/14 anonim válasza:
Szerintem is öreges, ez mellé még ronda is
6/14 anonim válasza:
Ezer bocsánat, de szerintem ez a név, és az ehhez hasonló, magyarított Jolán/Jolánta a világ legrondább női neveihez tartoznak.
Egyáltalán nem nőies, komolytalan és öreglányos egyszerre.
Egy pufók képű, szélsőségesen konzervatív parasztlány jut róla eszembe.
Magáról a Jolanda névről meg akaratlanul is Gigi és Bella Hadid anyja jut eszembe. Öö… nem kifejezetten szimpatikus nő.
7/14 anonim válasza:
Ennel már csak a Helén lehetne rosszabb
8/14 anonim válasza:
Nyugodtan add, ne ismeretlenek jelentéktelen véleménye alapján nevezd el a gyereket.
9/14 anonim válasza:
Ha neked tetszik addig:)
De nem értem.. az alapján adnál nevet, hogy ir mit írnak?
10/14 anonim válasza:
az én gyerekemnek nem adnék ilyen nevet de nem az én gyerekem a tiéd hogy ha ez lesz a neve lehet hogy csúfolni foglyák az iskolába
az én nevem az hogy topcsiov tamási Tamás és annak csúfoltak az iskolába hogy topjoy tréning gatya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!